SahraSibel Kızlarrr sizde de oluyor mu mor mor kılcal damarlarım çok çıktı.. Varis gibi kalır mı bunlar bir çözümünüz var mı
bdenerigokce SahraSibel bende de var, kilo alınca da olmuştu🥹 eşime bak çatlak dedim hayır onlar damar dedi😂 ben çatlak sanmıştım😂 çatlak kremi sürüyorum ama başka ne yapılır ki ?
Songul25 SahraSibel benim bebekten öncede bı çok yerimde kılcal damar çatlaması vardı. Çocuğun haftası ilerledikçe varis tarzına dönüp genişlemeye başladı
Blackatlas Gamgamze yapmayın kuru fırçalama kılcal damar oluşumunu tetikler bacaklarınızın özellikle arka kısımalrı yanları kılcal damar cıkar. Benim basıma geldi sonra araştırdım bir çok kişi aynı dertten muzdarip olmus uyarmak istedim sizi de
Songul25 Fadimr başında sormuştum ama ileri bı seviyede olmadığı sürece sana bir zararı olmaz demişti. Yinede eğer sizde varsa sormanızi tavsiye ederim 🙂
Hayalgokce turkuaz_ mor pembe kilcal sekilde dmi kacinci haftada cikti bn daha 8 haftaligim erken degl mi ya bndede cıktı
Ebruebos Hayalgokce hamile olduğumu bilmiyordum bacaklarımda damarlarım belirginleşti kılcal damarlar çıktı. Sonra testte belli oldu gebelik.