Snurcetin Bir yerde okudum bir hamile arkadaşa doktoru semiz otu yeme gebelikte demiş ama ne sakıncası olabilir ben çok severim yoğurtla karıştırıp tüketiyorum bir sakıncası olur mu sizce bilgisi olan var mı
yenibirannis Snurcetin aksine yeşillik yemekler posalı ve süt yapıcı besinler o doktoru doktor yapanı tebrik etmek lazım 😊
Pinklove Snurcetin semizotu yeniyor mu ya? biz onu bahçede çiçek gibi yetiştirirdik bazen çicek açardı
Nurr_22_22 Pinklove ciddi misin 😳 ister soğanlı salçalı yemeğini yap ister sadece hasla sarımsaklı yoğurt yap ister çiğden salatasını yap her şekilde yeni
defneveannesii_ Semizotu çok faydalı bir besin ya, hiçbir zararı olmaz ki. Yalnız çok iyi yıkanması topraktan arındırılması lazım baya topraklı oluyorlar, onun dışında gayet faydalı ve lezzetli ben yiyorum 😊
zeynozey Snurcetin mevsimi olduğundan beri her hafta pazardan alıp yoğurtla yedim😂 38. Haftadayız bişey olmadı😬
Pnr_KMRC1 Snurcetin 35 haftalığım haftada iki kere bir salatası birde yemeğini yerim çokta severim ama yoğurtla karıştırma dedi doktorum demirde içeriyormuş yoğurtta demir emilimini etkiliyor cnm