EUEUEU Gebeysek1 depeend kullanın oyle bunaltan bişe değilki zaten değiştiriceksin sürekli. Lohusa pedını almaya bile hiç gerek yok kocaman kalın bişe
EUEUEU YigitPoyrazMomm L al canım kalıpları büyük değil M sıkabılır bende al almıstım XL bile alsam olurmuş demiştim ama benım kılom bıraz daha fazlaydı senden L al sen
YigitPoyrazMomm EUEUEU Çok sıkan şeyler hayata sevmiyorum L ile XL alırım canım tedbir amaçlı 2 tane alsam yeterli olur mu canım
EUEUEU YigitPoyrazMomm bana yetmıstı 2 paket bir tsnede lohusa pedı almıstım onu en son kullandim hiç memnun kalmadım normal pede donmüştüm sonra duruma göre gerkeırse 1 paket daha alırsın
YigitPoyrazMomm EUEUEU L XL yeterli olur mu canım hastane için diğer günler için normal gece pedlere geçiş yaparim evet çok lazım olursa depend bi paket daha aldırırım birde kışa denk gelecek doğumum kârlı bölge çok ısıtıcı özeliği de varmış lohusa pedlerin
aaallegraa YigitPoyrazMomm ben de dependin bedenine karar verip alamadım ya. 6aylık oldum 68 kiloyum doğumda 75 olsam L dar gelir mi acaba
EUEUEU YigitPoyrazMomm yeterli olur canm bende kısın doğum yapmıstım evler sıcak oluyo zaten bide lohusaykn insan yanıyo sürekli
YigitPoyrazMomm aaallegraa kuzum benimde ilk gebeliğim inan hiç bilmiyorum ben zayıf biriyim burdaki hanımefendiye sordum m dar gelir dedi L XL galiba daha genişmis hiç hayatımda kullanmadm.ben ama L ve XL alacam canım 2 tane geri kalanını da gece pedleri alirim
YigitPoyrazMomm aaallegraa ben l xl alacam 2 paket yetmezse bir paket daha alırım sende önlem amaclı 2 al ne olur ne olmaz kanama çok mu olur az mı olur doğumdan sonra bilemeyiz tedbiri alalım
siyahinciii Daha 10 günlük lohusayım sezeryan ile doğum yaptım ilk 3-4 gün depend büyük rahatlık dikiş yerini de az biraz sıkıyor yürümeni kolaylaştırıyor tekrar doğum yapsam yine depend kullanırdım