Öncelikle canım doktorunu hemen değiştir 5haftada kese bile görünmeyebilirken çok saçma ve kesin konuşmuş doktorun ben 4. Haftada Dr gittim haliyle kese henüz yoktu ama Dr rahim duvarın kalınlaşmış herşey yolunda muhtemelen bir hafta sonra keseyi görürürüz dedi dediği gibi 5. Hafta da kese vardı ama henüz bebek gözükmüyordu ve betam 8 bin küsürdü Dr benden rutin tahliller istedi iki hafta sonra görüşelim dedi ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım kontrolümden bi gün önce çıkan sonucumda beta 10 bin civarıydı hani diyorlar ya iki günde bi iki katı artmalı falan sonucu görünce telaşa düştüm dedim heralde biz 5. Hafta da kaldık bebek sağlıklı değil veya yok ve kürtaj olcam kesin dedim ertesi gün kontrole gittim Dr durumu anlattım böyle bi durumda bile doktorum hiç olumsuz konuşup beni telaşlandırmadı bi bakalım inşallah iyidir görmeden paniklemeyelim hemen dedi ve ultrason da bebeğimi gördüğüm ve kalp atışını duyduğum anı hiç unutmuyorum nasıl rahatladım anlatamam üstelik haftasıyla uyumlu gidiyordu şuan 9 haftalık olduk yani sana diyeceğim bazen sonuçlar bile bizi yanıltabiliyor seni panikleten değil rahatlamana yardımcı olacak bir Dr seçmen tavsiyemdir ve mutlaka bekle sakın aldırma.