2evlat1anne Doğum yapalı 13 gün oldu ama bebeğimin göbek bağı hâla düşmedi sizlerin ne zaman düşmüştü normal mi bu kadar sürede
anneoluyoruuumm16 2evlat1anne canım ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek kilo almazsa geç düşer diyorlar burdaki koca neneler
elfoo 2evlat1anne ben dışarda bırakılması gerektiğini bilmiyordum ve yıkamıştım bebeğimi üç kere 🤦🏻♀️ Allahtan bir şey olmadı ve 10. gün düşmüştü
Birannis İlk kızımda 11. Gün falan düşmüştü ama biz Bi hata yapıp hastaneden gelince banyo yaptırdık sanırım ondan oldu bu sefer müsaade etmeyecegim yıkanmasına
2evlat1anne Birannis evet banada yıkayalım diyorlar ama tam kurumuşken tekrar ıslatmak istemiyorum bekliyorum o yüzden
Birannis 2evlat1anne bugüne kadar gelmişsin canım yıkama zaten bide hafifçe Bi kontrol etsene benim kızımın göbeği 11. Gün falan düştü işte ama birazı kalmıştı göbeğinde enfeksiyonlu gibiydi farkedince hemen götürdüm doktora yakmislardi
Elif071244 2evlat1anne yok değil bebekten bebeşe değişiyor birde bez dışında bırakılması lazım çocuğu bide hep yıkaman lazım ama biz kucağımıza bile alamıyoruz o yüzden daha düşmedi