reyhanh Merhaba kızlar 10+4 teyim. Mide bulantılarım devam ediyor ve kusamıyorum 🥲 prilam kullanıyorum gece iki tane ama onun da etkisi öğlene kadar sürüyor,tekrar kullanmak istemiyorum. Kimisi kusmaya başlama evresine henüz gelmediğimi onun da geleceğini söyledi, sizde durumlar nasıl?
gamzecgr reyhanh ben günde 4 doz kullanıyordum anca geçiyor ilk 3 ayım öyle geçti 12. Haftada bitti bulantı kusmalarım zaten doktorlar da 4 doza kadar izin veriyor hiç bişi olmuyor
gamzecgr reyhanh ben 6. Haftadan 12. Haftaya kadar kustum sonra bi anda kesildi herkesin bünyesi farklı kusma yaşamayadabilirsiniz
anneoluyoruuumm16 reyhanh inanma aşkım. Doktor bana 12. Haftaya kadar bulantıların artarak devam eder sonrasında azalır dedi. Benim kusma falan 6. Haftada başlamıştı su bile içemiyorum
A12_S07 reyhanh 10+4 herşey yolunda giderken dün gece kanamam oldu progesteron yazdı doktor dinleniyorum 😐
reyhanh A12_S07 Rabbim şifa versin, en korktuğum şey. İnşallah hemen biter kanamanız da bebek sağlıklı bir şekilde büyür
anneoluyoruuumm16 reyhanh biz 21. Haftaya geldik bile maşallah. Ama bulantılar hala devam ediyor gece prilam icmezsem gündüzler zehir
Yasanixxxx reyhanh 10 haftalığım.bugun 2. Hamileliğim kızımda çok kötü olmustum yattığım yerden kalkamıyordum hic birsey yiyemiyordim Allah’ıma binler ce şükür bu hamileliğimde öyle bisey yasamadım insallah da böyle biter