Gunay_2412 Selam ben 25 haftalik hamileyim vajinamda iyne batmasi gibi bi sanci oluyo ara sira sizce bebeyin buyumesi ile ilgili ola bilirmi? Normalmi?
Mucize_4207 Gunay_2412 geçmiş olsun ben serklaj olduktan 2 hafta sonrs idrar yolu enfeksiyonu oldum o da dikislerde batma acı yaptı antibiyotik ve bol suyla geçti açıda kalmadı bı acile gidip idrar tahlili verebilirsiniz
Hnd3535 Gunay_2412 bende daha yeni oldum benimde oluyor arada baskı iğne batması gibi batmalar endişe etmeyin kanama fln yoksa doktorlar normal karşılıyor.
Gunay_2412 Semanur58mom 16 haftada olmuwtu serklaj ondan bir iki hafta sonrada bir iki boyle olup gecmiwti wimdi ayni wey yine oluyo endiwelendim
Semanur58mom Gunay_2412 bebek buyudugu icindendir canım bende 18 haftamda oldum serklajdan sonra Bi hafta ağrım oldu bida olmadı 25 haftada çok az bisey oldu ağrım ama hani ara ara da olan bise sonuçta normal gebelikte bile vajinaya ağrı giriyor
Semanur58mom Gunay_2412 yinede emin olmak için git bitene yarın yoksa doktoruna ya da acile git bugün rahim boyunda kisalma olmadı ise sknti yok bazılarında ağrı oluyo rahimde kisalmada oluyo bazıları da gidiyo yani benim.gibi bebek büyüdüğü için diyo doktorlar