Efnan3443 Kızlar siz agrı falan yaşıyor musunuz beş haftalık ama sadece göğüslerim şiş arada kıramp giriyor bi sorun yoktur dimi daha doktora görünmedim haftaya gidicem siz ne gibi agrılar yaşıyorsunuz bilgi verin lütfen korkuyorum biraz
Alya_annesi Efnan3443 belirtisiz hamilelik yaşayan çok kişi var belirti arama canım benimde bulantım falan yok mesela bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti başka bişey yok çok şükür
Sdyyld Efnan3443 10 haftalıgım ilk haftalarda belirtim yok diye kendimi yiyip bitiyordum cok sükür bulantı kusmam hiç olmadı bosuna belirtim yok diye kendinizi strese sokmayın arkadaslar ❤️
Esmaninannesi Bulanti,sancı, kahverengi lekenmem oluyor ben doktora gittim riskli gebelik benimki 10gun yatmami söyledi ve ilaçlar iğneler yazdı…idrar tahilininde de protein yüksekligi çıktigi için tuzsuz protein içermeyen şeyler yememi soyledi
RM0 Bende 5+2 yim arada bir sol kasık ağrısı oluyor dün göğüs hassasiyeti vardı başka bir sorunum yok çok şükür rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 10 Ağustos da gidcm doktora kese ve kalp atışı için 🌸🐣