Daisy0000 elmas8 Pierre cardinden aldım (kanz ve tiffany ürünleri satıyor)11bindi,altına baza da yaptırarak 12.500e aldım
TheMuhtesem elmas8 ben caploonba’dan aldım beşik ve şifonyeri, dolabı da tepehome dan aldım. Beşik büyüyen beşiklerden, büyüyünce de karyola olarak kullanılabilirmiş. Baya sağlam ama yorumlara göre çilek ve pierre cardin de gayet yeterli ve iyiymiş.
merve_karakoc_05 Ben samsundan aldim ama baska şubeleri de vardi. Bebek avm samsun geçiyor . Piercardin ve kanz ın ürünlerini satiyorlar. Cilek odasina gittim 40 bin tl demisleri iki üç ay önce. Samsundan bi ay önce 16 bin tl ye aldim hemde amasyaya getirmeleri nakliye kurulum dahil.
-Blgn- Kızlar ikiz bebek için beşik öneriniz nedir 😕 tek ve büyük beşik mi yoksa 2 tane ayrı mı fikirlerinizi alırsam çok sevinirim 😍
merve_karakoc_05 -Blgn- bence ayrı al. Ilerleyen zamanlarda hareketlenecekler paylasmak istemeyecekler aynı yatağı ya da biri hareket ettiğinde digeride uyanacak . Ama yinede sen bilirsin 😍
Nili4321 Ben odayı bebek doğmadan yapma taraftarıyım. Belirli bir aya geldi mi kesinlikle kendi odasında uyumalı orada uyumaya alışmalı. 2 yaşına kadar anneyle babanın yanında yattıktan sonra o bebeği ayırmanız çok zor olur bence. Hem anne ve baba mahremiyeti de var. Kendi fikrimce zaten yatak odamın dibinde ki odaya yapacağım. 5 aylıkken falan kendi odasında yatıracağım Allah nasip ederse. 2 yaşında ki çocuğun anne baba arasında odasında ne işi var? Eşler bu şekilde birbirinden uzaklaşır bence. Çocuğun iyiliği içinde eşlerin iyiliği için de mahremiyet için de bence en iyisi bu şekilde yine de herkesin fikrine saygı duyarım.(imkanı olup boş odası olup yapmak isteyenler için söylüyorum)
-Blgn- Bizde ayrı almayı düşünüyoduk sizce park yatak mı normal beşik mi peki herkes park yatak diyo kafamız karıştı ☺️
merve_karakoc_05 -Blgn- ben park yatak aldim hem ilerde en alt seviyeye indirip ev islerini yaparken icerisinde guvenle oynayabilir diye hemde cok rahat toplanip cantasinin icerisine koyuluyor. Tatile veya kalmaya bir yere gittiginizde cok buyuk bir zahmet olmaz diye düşünüyorum.
elmas8 Ben normal beşik almayı düşünüyorum. Park yatak bana pek kullanışlı gelmiyor. Çoğu kişi de önermiyor