Iremdgn Kizlar az once cok çişim varmış gibi tuvalete koştum ama bir damla bile tuvaletimi yapamadim daha sonra peçeteyle sildigimde beyaz sumuksu birsey geldi bu nişan mi sizcee nisan nasil olur rengi beyaz olur muu ?? Hala tuvaletim çok varmış gibi hissediyorum
Livanur22 Iremdgn ilk baslarda sümüksü gibi gelir sonra kırmızıya döner şuan daha nişanın gelmemiş ama doğumun yakın hayırlısıyla 😊
Betulhdvrd Iremdgn benim doğumdan birkaç gün önce dediğiniz gibi sümüksü akıntı gelmeye başladı doktora sormuştum nişan değil dedi ama mukus tıkacı oluyormuş internette okumuştum onun düşmesi de doğumun yakın olduğunu gösteriyor doğum zamanı ama kan şeklinde nişan geldi
Ece_burhan Iremdgn bendede 1 hafta önce geldi doktoruma soylemistim kanli kahverengi olursa nişan demisti
Kalbiimde2can Kizlar banada bi bakarmisiniz ayri bi baslik acmiyim dedim🤭 benim ikinci hamileligim ama bunlarin hic birisini yasamadim sadece suyum geldi evde o sekilde.. dün aksam ve bu sabah kahverengimsi sümüksü cok az bi akintim geldi acaba bu nedir ondan öncede beyaz akintim oluyordu🫣
Kalbiimde2can Iremdgn yok canim suyum gelmedi ilk hamileligimde suyum gelmisti, ama bu hamileligimde öyle kahve rengimsi bi akinti geldi ve adet sancisi gibi bi agri sanci var 🤔
Kalbiimde2can Iremdgn yarin eve ebe gelecek onu aradimda suyun ve sancin gelmedigi sürede bisey olmaz dedi bakalim 🤔