Ezgi87 2_erkekannesi kimisi son güne kadar erkek bilip doğurduktan sonra kucağına kızı alan var… Yani doğurana kadar net bişey yok aslında… O yüzden hep diyorum kıyafetleri yada herseyi unisex alın diye
2_erkekannesi ikizprensesannesi Allah büyük diyip beklemedeyim o zaman ahhahahah şaka bir yana sağlıkla gelsin de
busbusbusra 2_erkekannesi 11+0 da kesin erkek dendi 13. Hafta ds kız olduğunu öğrendik, şu an 18. Haftadayım bir kızım olacak inşallah
Forever 2_erkekannesi benim arkadaşıma demişlerdi doğuma son 1.5 ay kala erkek olan bebe kız oldu 😂 Allah’tan alınan hiçbir şey tamamen pembe değildi ortak renklerdi hep
Rabia_cetin Bizde15 haftaya yeni girdik doktorumuza gittik bebeğim arkasını döndüğü için kız gibi görünüyor dedi ön tahmin yaptılar değişirmi acaba ya çok korkuyoruz
Mltsnl 2_erkekannesi hiç belli olmuyor canım 17. Haftaya kadar erkek pipi bile gördük yani kordon daha kalın oluyor bu bildiğin pipiydi ama 21 de kesin kız dedi doktor hemde özel yani değişiyor demekki😀
2_erkekannesi Mltsnl Benim de öyle pipiyi gördüm 😂😂 detaylı da öğrendiniz kız olduğunu kesin nasıl oldu
Mltsnl 2_erkekannesi valla bende anlamadım dedim belki içine kaçtı pipisi 😀 ama hala inanmıyorum doğurana kadar da erkek diyecem bence çünkü öyle hissediyorum hamileliğim çok rahat çok şükür karın yapısı herşey erkek ama kız diyor 😀
Mltsnl 2_erkekannesi yani nasıl olacak bilmiyorum haftaya 24. Hafta bitecek 25 de gidecem diyecem ki iyi bak da ona göre Alışveriş yapacağım 😀