Yasemin06 İki aynı cinsiyetten sonra üçüncü gebelikte belirtıler degısırmı ıkı kızımdada hiç migde bulantısı yaşamadım ama bunda çok zor gecıyor doktor 12 haftalıkken kıza benzıyor dedi ama yanılma varmıdır
Agg0207 Yasemin06 belirtiyle cinsiyetin hiçbir alakası yok canım burada çok fazla post açıldı bu konuyla ilgili.benim iki hamileliğim birbirinden akla kara kadar farklı ama ikiside aynı cinsiyet
Brn_cnn Yasemin06 canım valla ben oğluma hamileyken de hiç mide bulantısı igrenme kusma vs yasamadim. Şimdi kızıma hamileyim onda da yaşamadım. Belirtiler yanıltıcı olabiliyor
IKRAM_01 Yasemin06 Allah gönlüne göre versin inşallah. 3 gebeğimde de mide bulantısı oldu. İlk erkek ikinci kız şimdide 14 haftalikken kız dendi kuzum
inci_6007 Ben ikinciye 7 haftalık olduk birinciyle aynı seylerden tiksindim mangal tavuk ve her türlü tavuk kusturuyodu beni çay kahve icemedim yine aynı.oglanda 46 kiloya düştüm kusmakyan bunda karnım genişledi enine midem bulanıyor ama diğerine göre yüzde 60 daha aZ
Yasemin06 inci_6007 herkes erkekte migde bulantısı olmuyor dıyor ama bn kızlarda hıc mıgde bulantısı yasamadım