Anneoluyorummb Merhabalar bugun 8 haftalik olduk dun kontrolum vardi kilolu oldugum icin doktor ultrasonda keseyi zor gordu icinin detayini goremiyorum dedi kalp atisinida duyamadik bir sorun yoktur dimi cilt altimin yagli oldugundan goremedigini soyledi
Aysnr08 Anneoluyorummb tanıdığımız kilolu oldugu icin kalp atisini gec duymuslardi simdi kizi var ve oldukca saglikli
Anneoluyorummb Senanuurrr alttan muane oldum ama o zaman cok kucuktu ilk oldugumda 4 haftalikdi ikinci oldugumdada acillik olmistum sadece bebek iiyimi diye baktilar iyi demislerdi
Anneoluyorummb mineeeee aman yeterki oyle olsun da bende cok korktum baktim herkes 6 hafta 7 hafta duyduk yazmis cok uzuldum bisi oldu diye
Ght Ben de az önce gittim 6+6dayım geçen hafta alttan kalp atışını gördük hem de çok netti kese bugün duyarım diye gittim ama karından görünmedi kese bile zor görünüyor üstten çok yağlıyız galiba😞😞😞
Anneoluyorummb Ght cok sukur sen duymussun yeterki yagdan olsun baska bi sorun olmasinda duyariz ins bizd3
mineeeee Anneoluyorummb bir şey olmaz insallah canmm.Bekle bakalım inşallah duyarsın.🤗🤗🤗ben hala bebeğimi net göremiyorum yaglarimdan dolayı 😂😂😂