Maras46konya-00 Haftaya girdim yatarken sola yatıyorum ama o tarafa vuruyor yatamıyorum üstüne mi yattım diyom sağa yatıyom p tarafta da aynı şey yapıyor düz de yatamam sizde böyle oluyor mu sürekli vuruyor ne zaman yatsam acaba üstüne mi yatıyorum diyorım bazen 🤦♀️ kaç haftadır böyle
bebegimmm60 Maras46konya-00 bende de aynı şey oluyor ne tarafa yatarsam orda hareket edip vuruyor rahatsız olduğunu düşünüyorum acaba eziliyo mu çocuk diyorum 😅 nasıl yatıcağımı ben de şaşırdım
tlhmrv Maras46konya-00 bndede aynısı oluyor 😂 ezilmez korkmaa kesenin icjnde suyla dolu Rabbim koruyo onları zaten başka türlude yatamıyoruz ki ya sağ ya sol onada aliscaklar yapcak bişey yok 🙂
Youngmotherr Maras46konya-00 38im nerdeyse şuan acıdan kıvranıyorum hareketleri can yakıyor hiçbir türlü yatırmıyor oturarak uyucam en sonunda 🤦🏼♀️
Sinan35eda Maras46konya-00 bende öyle düşünüyorum ya 28+3 olduk benim bebe ters ama sağdan vuruyo sola donuyom bu sefer sola vuruyo birde kafası yukarda ayaklar asagidaymis çocuk sanki midemde dans ediyor ya sanki bende üzerine yatiyom saniyom vallah
Maras46konya-00 Sinan35eda vala ben nerde olduğunu bilmiyorum bile ne tarafa yatsam vuruyor 🤦♀️🤦♀️ zorlanıyorum durmuyor hiç maşallah gece gündüz
karanmom Maras46konya-00 ben gelişi güzel yatiom yüz üstü hariç çok dönüyorum bir tarafta kalmıyorum uyurken bile sorun oluyomu cok