Asena001 Günaydınn kızlar salı günü sezeryan doğumum var bazı yerlerde okudum nescafe tüketilmesini önermişler içen oldumu 2 si bir aradamı alayım ne sıklıkla tükettiniz acaba ?
zeynozey Asena001 türk kahvesi önermişti doktorum bana. Ameliyattan çıkıp ilk öğün yemeğimi yiyince içmiştim 1 fincan. Sonrada düzenli hergün 1 fincan içtim🫶🏻
Daisy0000 Asena001 Normal nescafe alın sert içim. (2si 1 arada değil)1bardağa 2 kaşık koydurup acı acı içmiştim hiç baş ağrısı yaşamadım. 3-4 bardakta kayısı hoşafı içtim
runkli0606 Asena001 2 si 1 arada değil canım sade sütsüz şekersiz ve sık sık içeceksin şekerli yada sütlü olmaz baş ağrısı için içiyorsun onu çünkü ya nescafe yada fitre kahve
Mutluemos Asena001 acı olmasi gerekiyor ki anesteziyi vücut atsin imkan varsa sadece nescafe bardağa koyup için zaten sert falan gelmeyecektir imkan yoksa da 2 si bir arada olabilir
Yrgnnnnnn Kubra5847 nerelisiniz tanışıyor muyuz acaba bizim ortak hesap ta eşimle o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Kubra5847 Yrgnnnnnn Yok tanismiyoruz bende eşimle ortak kullanıyorum ikimizin doğumu aynı güne denk geldiği için eklemek istedim aklınıza bişey gelmesin istemiyorsanız saygı duyarim
Buhara Asena001 nescafe şart değil önemli olan vücuda kafein girmesi ve çok önemli kafein oranı yüksek başka kahvede okur kola da diyorlar ben kola içemem mesela Türk kahvesi düşünürüm sezeryan olursam yada kolay içmek için soğuk sert bi kahve
Sedaseriner Asena001 ilk doğum da 10 bardak içtim sanirim ne baş ağrısı nede gaz sandım olmadı çok şükür sadece hastanenin kahvesi çok kötüydü. Şimdi giderken yanımda sıcak suyumla kahvemi goturecem. Bide kayısı hoşafı yapacam