ANMZD Benim yumurtlamam 21 temmuzdu 31 ağustosta betam 25 çıktı yani ilişkiden 10 gün sonra silik çizgiyi gördüm ardından kan verdim test
Nslhngncn ANMZD hayırlı olsun gözünüz aydın 😍 benimde bat 6 Ağustos dün sabah çok silik çizgi çıktı bu sabah tekrar test yapacağım. Yumurtlamami kendim takip etmistim 18 20 temmuz arasinda diye düşünüyorum. Gebelik varsa eğer sizinkine yakın bir sonuç çıkacak o zaman
mrsmom_ Fener1608 testi iyice incelediniz mi çok çok silik çıkıyor ben adetten iki üç gun once yapmistim sinirlenip atmistim tek cizgi diye sonra dayanamayip tektar cikarimca baktim ki hayali bir çizgi var sonraki gunler belirginleşiyor
ANMZD Şimdi öyle bir ağrıyla uyandım ki sanki regl oluyormuş gibi karnım ağrıyo hala da tedirginim, ama bu ağrılar normalmiş yerleşmeye çalıştığı içinmiş sanırım
Seliiss Ben de adetten 5 gün önce gebeliğimi öğrendim ama kan testiyle. Erken gebelik testinde çıkmamıştı. Doktora öylesine kan vermeye gittiğimizde hamilesin dedi. Bence kan vermelisin
Nslhngncn Merhaba kızlar dün sabah çok silik çıkmıştı şimdi yine yaptım biraz daha belirginlesmis adetime 5 gün var henüz.
ANMZD Nslhngncn benimki de aynı böyleydi, reglime 4 gün vardı, sen de kan ver muhtemelen betalarımız aynı çıkacak :)
Fener1608 ANMZD Yaa ne güzel ben erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı yine kan vermedim ama adet gününü beklicem
Fener1608 ayse__ Hayırlı olsun ben tam bilmiyorum çatlatma günümü iğne kullanmadım test yaptım negatif çıktı
Fener1608 irem10 Yaaa inşallah benim de öyle olur bu ay iki yumurtalığımda da yumurtlama oldu çok üzülürüm eğer olmazsa