Demtynaz Herkese selamlar , suanda hamilelikte 4. Haftaya yeni girdim. 3. Haftada öğrendim bebeşi. Sigara kullanıyorum olabildiğince azalttım ama hala canım istiyor. Ne yapabilirim bu konuda biraz tartışalım kendi tecrübelerinizi de paylaşın lütfen ❤️
pnarusluu Demtynaz canım bence bu irade meselesi ben 3 buçuk haftalıktı öğrendim hemen bıraktım sadece 1 tane kaçamak yaptım onda da içemedim yarıda bıraktım attım yani benimde canım istiyor bazen ama kendimi tuttum şuan 19 haftalık hamileyim. Ben içtikten sonra vicdan yaptım hemen nasıl içerim diye zaten heralde vücutta attı içerken boğazım falan çok ağrıdı. Ama eğer kullanıyorsan doktorun günde 1 kaç tane veriyor sanırım. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Miamor0121 Demtynaz bizzat ablam hamileliği boyunca sigara yı bırakmadı ben doğduğunda kömür gibi bi çocuk gelir diyodum resmen ama maşallah diyim yeğnimde kar gibi tonton bişey çıktı tabiki sigara kullanımı her ne olursa olsun iyi değil çocuk olmasa dahi pişmanlık yaşamamak adına biraz daha dirençli olmak gerek sanırım birakirsiniz insallah
birgaripana_ Demtynaz umarım tiksinirsin o şekilde bırakmak kolay oluyor. Ben 4 ay kokusuna dayamıyodum kusuyordum geçince yine canım istedi ama artık içmemeye alışmıştım. Doğumdan sonrada dayanabilecegımı zannetmiyorum gene içerim şimdilik kokusunu bile solmamaya çalişiyorum. Kokusu dahi çok zararlı
Beyzanrrr Demtynaz bende hamile kalmadan deli gibi içiyordum öğrendiğim an bıraktım evet bnmde canm istiyor ama çerez fln yiyorum sende sakın içme Allah’ın emanetine ihanet etmiş oluyorsun o masum bebeği zehirlemeye hakkimiz yok sen ilk kendi kafanda bitir ben öyle yaptım bitti dedim bitti sigara içilen ortamda durmuyorum evde sigara ictirmiyorum böyle böyle uzaklaştım sende yapabilirsin güveniyorum sana bebek için
Aybarssmom_ Canım öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama ne olur içmemeye çalış normal yetişkin insanın bile vücuduna nasıl zararlar veriyor onun küçücük bi bedeni olacak. Umarım bırakabilirsin 🌼🤲
sebbhr @Demtynaz ay bende bırakamamıştım ama baya azaltmıştım en son 6 gün önce paket bitti içmedim çok zor geçiyordu taki dün bebeğin hareketlerini görene kadar bütün sigara isteğim geçti onu öyle zıplarken görünce 😀 kıyamam istesemde içmemem dedim
Sumeyyealts Zararını görmüş birisi olarak bırakmanı tavsiye ediyorum yengem iki çocuğunda da içti gebeyken ikisi de erken doğum oldu iğnelerle zor durdurdular ciğer geliştiriciler vuruldu.erken doğum, ölü doğum, anomali gibi bebeğe ciddi zararları var