YigitPoyrazMomm DamlaaCelikkk çubuk kraker ile 3 ay tamamladım ve ekşi tuzlu şeyler mide bulantiyi bastırıyor canım 🌸
FdLadybug DamlaaCelikkk Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim bulantilarim daha geçmedi 11+1iz doktoruma söyledim prilam verdi onu yutuyorum. Şikayetlerini belirtirsen sana da ilaç başlayabilir😊
symag DamlaaCelikkk çubuk krakermis yok başka bir şeymiş hiç biri fayda etmiyor maalesef 33 haftaligiz prilam dr kullanıyorum. O iyi geldi.
minimix DamlaaCelikkk canım benim de sabahları aşırı bulantım oluyor kraker hiç işe yaramayınca sabahları salatalık yiyorum biraz yatışınca kahvaltı hazırlıyorum ya da bi parça ekmeğin üzerine labne peyniri baya bastırıyor beni yoğurt gibi
DamlaaCelikkk FdLadybug bende kullanıyorum canım ilaç ama banamısın demiyor midem hiç bir yiyeceği kabul etmiyor 😭😭
DamlaaCelikkk symag bende kullanıyorum aynı ilacı canım hatta bana yatmadan 2 sabah 1 öğlen 1 şeklinde verdi ayrıca bide zofer de verdi ama banamısın demiyor durumum cok kötü :(((
FdLadybug DamlaaCelikkk O haftalar gayet normal canım bende 10 hafta olana kadar ilaç içtiğim halde her yediğimi çıkartıyordum gece bile uykumdan kalkıyordum şuan günde en fazla 2 kere oluyor. Doktorum sabah yataktan kalkmadan 1 avuç kadar beyaz leblebi önerdi o biraz bastırıyor. Genelde 4 aylık olunca bitiyor diyorlar ama doğum yapana kadar bu sorunu yaşayan da çok inşallah bir an önce geçer 🤗
YigitPoyrazMomm DamlaaCelikkk benim 3 aydan sonra hayatım bambaşka oldu çok şükür hepsi geçti canım geçecek bu günler sabret biraz sabır ister dayanması güç ama geçiyor bana inan tuzlu şeyler ye bastırır bak bisey yiyemiyorsan bile sakın folik asitini içmeye atlama iç onu vitamini ondan alsn bebek sende vitamin deposu olur
DamlaaCelikkk minimix bende denedim canım kahvaltı da daha kötü oluyorum zaten hak getire ne salatalık işe yarıyor ne limon özellikle sabah 4 5 kusmalarım cok fazla bir an önce geçsin istiyorum 😭😭🤲
Muffin 8+2 ben de yoğun mide bulantıları yaşıyorum sadece sabah uyandığımda kustuğum oldu gün içinde kusmaya başlamadım çok şükür. Normalde de çabuk kusabilen biri değilim. Fakat sürekli mide bulantısı var ona da dayanıcaz mecbur 💗😊
DamlaaCelikkk Muffin tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur derler ya bizde onu yasıyoruz işte napalım 😂
DamlaaCelikkk YigitPoyrazMomm diliyorum Allahtan benimde geçer 3 aya anneme çekmekten korkuyorum annem bana hamileyken ben doğana kadar bunu çekmiş çünkü canımın çektiği aşerdiği bi şeyi bile yiyememek çok kötü 😭
YigitPoyrazMomm DamlaaCelikkk oyy canım benim üzülme geçecek hepsi bitecek birgün inşallah atlatırsın peki primal falan yazmadı mi doktorun konuştunmu üzülme ağlama lutfen😢