Dmrbs18 Bugün doktora gittik muane sırasında göğsünün altında benim doğum lekesi sandıgım çizgi gibi bir şey var doktor ilgisini çekti ve baktı meme ucuymus o sağlığıni etkilemez büyüdükçe orası delik gibi durur dedi yaşayan var aranızda bebeginde fazla memenucu olan
bebegimmm60 Dmrbs18 benim kardeşimde de var ayrıca annemde de vardı göğsünün altında küçük çizik gibi duruyor dedem de varmış genetik bişey sanırım hiçbir zararı da yok yaş büyüdükçe delik gibi de durmuyor ayrıca belli belirsiz bi nokta gibi içiniz rahat etsin bir sorun değil bu
Dmrbs18 bdenerigokce bazı insanlarda olabiliyomus göğüs altında içim rahat etmedi ilk defa gördüm.ve duydum orayı baya sıktı sıvı geliyormundiye bakti sanırım sıkmca delik gibi oldu çizgi olaj yer kaç kez bir sorun olurmu buyurmu dedim olmaz büyümez dedi yinede başka dootora götüreceğim
Dmrbs18 bdenerigokce büyük ihtiamal cunki bebeğim daha 5 aylık okadar doktor muane etti kimse ordaki izi fark etmedi sqdece bu adam fark edip üstünde durdu
bdenerigokce Dmrbs18 eğitim araştırma mıydı gittiğin yer, yine öyle bir yere git istersen, isim alıp gitsen daha iyi olur çevrende bildiğin güvendiğin biri öneriyorsa
Dmrbs18 bdenerigokce yok ben özele gittim devlet fazla ilgilenmiuor acilden gidince bu zamana kadar devletede çok gittim ama hiç biri bakmadı ordaki yere hatta sasedim bu doktorun bakmasına napıyo dedim aha kesin kötü bişey ilgisini çektiğine göre dedim 😕
Dmrbs18 Haticevrl kız ya bebeğim ya büyürse diye normal göğüs gibi olursa diye endişe ettim biraz bide ilk defa duydum.bende öyle bişey yok babada yok anneme sordum bizden birinde varmı diye bildigim.kadaryla yok diyor hatta onlarda sasırdıbelkide ailedede var ama iz.falan sanılmıs.olabilir çünkü bende doğum lekesi sandım üstünde durmadım
Fatmayagiz İlk feda başkasında duydum bende var ☺ doğum izi sayılıyormuş. Göğüslerimin altında iki tane sivilcemsi duruyor. 25 yaşındayım aldırmak istemedim çok farklı bir iz çok çok nadir oluyormuş 😇
Dmrbs18 Fatmayagiz evet yani bazı insanlarda olur dedi 😊 ama sivilce gibi durmuyor şuan çizik gibi dururyor ama buyunce nasıl durur bilmiyorum kız olduğu için büyür diye endişe ettim normal göğüs gibi olursa diye
Dmrbs18 bebegimmm60 biraz içime su serpildi ilk defa duydum ben boule bişey bende yok ailede yok kökde varmide bilmiyorum varsada iz olarak bilirler belki çünkü bende leke olarak anladım ve hiç ustunde durmadım onca muane oldu hif bir doktorda üstünde durup bana böyle bişi demedi . İlk defa bu doktor ilginisinu çekti şaşırdım hatta binbakyim oraya sıkıyor bastırıyor hatta dedim.herhalde kötü bişey . Doktirda sagliguni etkilemes kötü bişey değil falan dedi ama işte anne yüreği hemen ya büyürse etkilerse sorun olursa diye dusunuveriyor
Kayaderler Dmrbs18 aksesuar meme olarak geçiyor benim oğlumda da var ve bizede önemli bişey değil demişlerdi
Dmrbs18 Kayaderler netten baktım evet öyle geçiyormuş doktor banada öyle dedi ama kız benim.bebegim gelişim esnasında orasıda normal göğüs olursa büyürse diye endişe ettim.bide ilk defa duydim bu zamana kadar hiç bir doktor demedi ozelede gittim kontrol olarak devletede gittim kimsenin bakmadı bile o ize ilk defa bu doktor ustunre durdu sıkınca delik gibi oluyor cidden leke gibi durduğu için ben üstunde durmadım hiç
bebegimmm60 Dmrbs18 içiniz rahat olsun sağlığını, hayatını etkilicek bişey değil bi nokta gibi duruyor büyüyen bişey de değil endişe etmenize gerek yok o şey yokmuş gibi davranın bence 😊
Dmrbs18 @“MaErsoy”#p28868781cok iyi ozaman büyüme olmadı dimi normal göğüs gibi aklıma direk o geldi çünkü
Kayaderler Dmrbs18 benim bebeğim erkek ve şuan 23 aylık asla büyüme ve meme ucu oluşumu olmadı çizgi gibi bişey hala ilk doğduğunda nasılsa şimdide öyle yani bende ilk başta devlet takipliydim ordada bakılmamıştı sonra özele geçtim ordaki doktorumda bakmadı bende tesadüf eseri bi doktorun konuşmasında dinleyip öğrenmiştim o yüzden içinizi ferah tutun hiç bi sorun olmaz inşallah