goktekizuhre Pazartesi günü tatile gideceğim. 15 haftalık hamileyim. Havuza girmek bir sorun oluşturur mu, bilginiz var mı?
Ecemylmzz goktekizuhre doktoruna danışsaydın canım idrar yolu enfeksiyonun falan yoksa birşey olmaz gibi ama enfeksiyon kapabilirsin havuzdan daha çok deniz tercih et bence
Beyzanury1234 goktekizuhre klor oranı düşük olması lazım girdikten hemen sonra mayonu değiştir ve duş al Allah’ın izniyle bişey olmaz doktoruna danış ama mutlaka
e_blue_sky_a goktekizuhre Bi doktora sordular geçen instegramda ordan gördüğümü söyleyim. Denizi daha çok tercih ederiz dedi ama şimdi havuzlar da klorlanıyor temiz dedi.
Tugcekorcak Hiç bir şekilde girme bence enfeksiyon kapma olayım çok fazla ki klor az olsa bile sıkıntılı. Bence denize gir. İçin de rahat etsin 🥰
Birdadaskizi goktekizuhre tam olarak 15 haftalıkken yani 10 gün önce havuza girdim dikkatte ettim hemen mayomu değiştirdim lakin enfeksiyon oldu heralde akıntı ve kaşıntı var hala gecmedi doktora mesaj attım fitil yazdı gecer inşallah