Durumery Kızlar doktor arayısındayım, kırklarelı merkezde yasıyoruz burda ozel kadın dogumcu yok, devlette de muamele o kadar kotu ki, onerecegınız bir doktor var mı
Berkos Durumery bende merkezdeyim.Lüleburgaz Derman has Mustafa yıldız a gidiyorum tavsiye ederim 👍 Doğuş tıpta da argun bey var 1 kere gittim sadece
Durumery Berkos argun beyı bılıyorum ama muayenesı 570 olmuş, o paraya argun beye gıtmek ıstemedım, luleburgazı deneyelım tesekkurler
Hil7889 Lüleburgaz devlet hastanesinde Nuretin Yücel Ceylan gayet ilgili. Ben hem yücel beye hem de çorluya gidiyorum vatan hastanesine Erson Aksuya.
Sareee39 Bende Kırklareli merkezde oturuyorum canım 24. Haftadayım şimdiye kadar medikentte sevgin Mert’e gidiyordum ama ilgi alakadan memnun değildim çok araştırma ve öneri üzerine Ahmet Salih aktaşa geçtim bi araştır derim herkes çok memnun önceden medikentin doktoruymuş sonra özel klinik açmış ismi Asa klinik 650 tl muayene ücreti istediğin hastanede doğum yaptırıyor bilgin olsun 🌸
Durumery Sareee39 merhaba, cok tesekkur ederım dogumumu Izmırde yapıcam ınsaAllah cunku bırda memuruz memleketınız ızmır, ılk cocugumda orda dogdu, dedıgınız doktoru da arastırıcam :)
Durumery Berkos argun bey de degısık bır itcilik var hoş dogus tıptan daha guzel saglık ocakları gordum :D degısık bır hastane