Iscn Haftadayım turuncu renge yakın oluyor bir süredir afedersınız bı gun de baya bi turuncu geldi yanma vs bişy yok su deseniz sıcaktan ha bire su içiyoruz zaten normal mi bu kontrolume daha var
Mutlulukkk Iscn gecenlerde benmde oyle geldi o gunlerde de tam tersi cok su icmistim. Sonra bidaha oyle gelmedi. Havalarin sicakligindan vucudumuz hararet yapmis olabilir. Veya yedigin ictigin bseyden dolayi da oyle olmus olablir. 1-2 gun daha dkkat et bakalmm. Tekrarlarsa veya hc gecmzse tahlil yaptr muhakkak
Kalbiimde2can Iscn ozaman bir fikrim yok canim suyuda cok iciyormussun doktoruna sordunmu hic idrar tahlili falan yapar belki enfeksiyon varmi diye
Iscn Kalbiimde2can kontrolden sonra başladı diyebilirim bu kdaar değildi bir hafta fln var kontrolede enfeksiyon olsada belli olurdu sankı az çok bilemedim ki ya
Kalbiimde2can Iscn yedigin bazi gidalardanda olabilir canim yanma acima gibi yada idrar yaparken agri hissin yoksa enfeksiyon yoktur
Bennomuyum Doktorum yaptığı idrar tahlilinde cok az enfeksiyon olduğunu söylemişti idrar koyuluğu o yüzden mi demiştim evet demişti tupturuncu geliyordu idrarım
Iscn Deletedmom0071 sıcaklardan ha bire içiyoruz su zaten her wc gittiğimde olmuyır zaten ama hergun yaşıyorum
Fatmayagiz Her gidişimde doktorumun şaşmadan uyardığı nokta bu. İdrarın açık renk olacak sadece sabah ilk kalktığında vücudunda biriken toksitler atıldığı için koyu olabilir ama gün içinde hep kontrol et açık olmalı der. Enfeksiyondan dolayı bi ara koyu renkliydi ilacını kullandım ve şimdi normal. 4-5 litreye yakın su içiyorum ona rağmendi koyuluk. İdrar testi tavsiye ederim belki sende de enfeksiyondan kaynaklıdır
Iscn Fatmayagiz belki yanma ağrı vs bir problem yok şimdilik ama olmadı erken giderim kontrole teşekkür ederim
Herseyguzelolsun7 Benim de öyleydi test yaptırdım tertemiz çıktı en ufak bir problemli değer yoktu maşallah. 39+2’yim. Son 4-5 gündür öyle. Su içsem de açılmıyor rengi. İlaç vs kullanmıyorum. Test temiz çıktığı için bakmıyorum artık. Bol yoğurt, kefir tüketin.
Eksijelibon Iscn kaşıntınız vs yok dimi? Benim idrarım koyuydu , dışkı rengide açık olabilir. Karaciğer enzimlerim yüksekti kolestaz oldugum ortaya cıktı. Alt ast baktırın bir aile hekiminde.
Liv3652 Iscn aynı sorunu perşembe günü yaşadım benimde hafif yanmam vardı tahlil verdim idrarimin rengi ilk defa bu kadar koyu görmüştüm hem susuzluk yapar hem de enfeksiyon demişti doktorum sonuçlarda bile kehribar rengi yazıyordu dedim bu ne 😅 sonradan enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik kullanıyorum su an 🫢
bebisimbenmmm Iscn evet bende ayni sprunu yasadim ve doktoruma sordum enfeksiyom vs yok yada herhangi vir rahatsizligim.. sıcaklarda sutun cogunj terleyerek atiyoruz idrar omdam sari geliyor cok sicak gunlerde sari olyyor ozellikle dikkatimi çekti az terledigimde normale dönüyor.. sizinde ayni sebeplerden yuksek ihtimal