Melike_21 32.haftasinda olanlar napıyosunuz nasıl gidiyor nasıl geçiyor anlatın biraz ben baya ağırlaştım yatağımda zor dönüyorum gezdiğim zaman aşağıdan baskı yapıyor bu şekilde geçiyor şimdilik
nurduran42 Melike_21 aşırı zorlanıyorum uyumakta kalkmakta. Hala kusmalarım mide yanlarım devam ediyor nefes nefese kalıyorum çoğu zaman
Gizem_cetinbas Melike_21 karın sertleşmesi kasık ağrıları ve bel ağrısı onun dışında inanılmaz derecede yoruluyorum artık en ufak iş yapmaya gelmiyor bide bizim ufaklık inanılmaz hareketli resmen hiç uyumuyor 😅 tabi bide ödem problemi var ellerim ayaklarım şişti hep 😅
Kardelen-emf Melike_21 bende 32 haftalık oldum bugün yatakta dönemiyorum yürümekte zorlanıyorum toplanıyo gibi oluyo bazen ağırlaştım sanki iyice daha da var napıcaksam oturduğum yerden kalkamam bu gidişle heralde😅
Alparslanmom_ 32+0 haftada 1900 3, 4 gundur inanılmaz üst karın ağrısı yasıyorum ara ara yatakta zor donuyorum cok yürüyünce vajinada ıgne batması gıbı agrılar oluyor bizde durumlar bu sekılde 😊
Melike_21 nurduran42 bu dönemde neden kusma olur ki acaba bazılarında da olmuyomus diye duydum ama bende sadece ilk üç ay oldu
nurduran42 Melike_21 valla bende bilmiyorum maalesef annemde 9 ay boyunca böyle devam etmiş genetik galiba doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi inşallah da olmaz
Sanathanim 33+3 üm ağırlığı artık zorluyor. Ayak ağrılarım çok. Az bişe yürüyünce topuklarım ağrıyor hemen..