Gzmbrk Kayseri de devlet hastanesi de olur özel de olur am bayan önerebileceğiniz doktor var mı annişler
Buseayazerdgn Gzmbrk huma hastanesinde humeyra ozturk var iyiymis ona gidecem haftaya muayeneye doktor doktor geziyorum devlette de iyi bi doktora denk gelmedim ortada kaldim 36 .haftaya girecem devlette dogum yapmak istiyorum ama nolacak bilmiyorum
Buseayazerdgn Yani devlette doktorum iyi cikmadi hepsi adina demeyim gulender tas asla gitme yani ona suratsiz meymenetsizn tekiydi cocugum hakkinda konusmadi bile bilgilerine bakti sustu haftaya gel dedi bukadr catlak kadin cok sinirlendim valla
ysn_mnvvr Buseayazerdgn Hümeyra hanım Şeyma hanımın yerine geldi ben önceden ona gidiyordum bana Hümeyra hanımı önerdi ama ben hastaneden dolayı orayı seçmedim
Buseayazerdgn semrakarahan cocugumun ultrason fotografini bile almadim odasindaki ultraasonda bakmadi baska yere yolladi cektirdi kadin hatice hanim odasindami muayene ediyor
semrakarahan Buseayazerdgn dogum evindeyken ona gidiyordm sonra dusugum oldu dusukten sonra 2.gebeligmde bi sure ozele gittim sehir hastanesi uzak die smdi tekrar basladim sehir hastanesine
ysn_mnvvr Buseayazerdgn bi kaç arkadaşım hüma da Doğum yaptı ortamın çokda steril olmadığını ilginin de çok az olduğunu söyledi ben sırf doktor için oraya gidiyordum oda gidince hastaneden dolayı seçmedim
Buseayazerdgn Minikkmucizemm bana tahlil yapti guatrsn dedi ilac yazdi bissurur sonra devlete gittim saglik ocagina gittim yok oyle bise dediler tum tahlillerim temiz cikti ona goturdum sonuclari hicbise demedi kayittan sildi o tahlil sonucunu