hilal3594 heleninannesi Yaa Allah’ım sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin bakalım bizimki nolcak 🙈
Hulyaerol 😅ben 12 haftalık hamileyim ama asermiyorum iş yerinde kadınlar soruyor bişi asermiyormusun diyolar hatta ama yok yani aserme yok bende ilk iki gebelik te de aserme olmuştu kızımda incir oğlumda karpuz ama bunda hiç bişi asermedim sanırım hiçte asermicem
umaydurununannesi hilal3594 kızımda salgam suyu ıskembe corbası 😱 suan cınsıyet bılmıyorum ama tuzlu salatalık sureklı yıyebılırım
hilal3594 umaydurununannesi Ya hiç sorma ben normal tatlı çok seven biriyim ama gebeliğim baslangicindan beri ekşi tuzlu şeyler istiyor canım habire
Burcuilker1 hilal3594 bir Adanalı olarak kete aşermiştim ne alakaysa ahahah😄 yedim ama abim sağolsun netten baka baka yapmıştı ben ayağa kalkabilsrm yapardım da😄
hilal3594 Burcuilker1 yaa kıyamam aslen erzurumluyum bende kete bizimde yörede varannem yapar biz yerdik 🩷
umaydurununannesi hilal3594 benımde ya oturunca waffle ustune ekler cheesecake falan ust uste yerdım suan gorunce bıle ıcım cekmıyo yıyemıyorum senin cınsıyet bellı mı
bensu_0101 bende çiğ köfteye asermistim 😅7 haftalık falandım ozaman suan 21 haftalığım oğlum olacak rabbim nasip eder se insallah canım 🤲🥰
Hulyaerol hilal3594 😂yani orası öyle bide. Bakmışım bı kaç gün sonra aseriyormusum 😅 portakal falan olmasa bari yaz günü nerden bulcam
Fatos43 hilal3594 mercimek köftesi 🥲 ne yapanı bulabildim ne satanı haftasonunu bekledim öyle yaptım da yedim 🥺
hilal3594 Fatos43 Ya ben yerimde duramadim bu akşam ilk asermem oldu ya çok farklı birşeymis ağzım sulandı durdu yerimde duramadim yiyene kadar