Falancahanim Kızlar iyi geceler ⭐️17 haftayım ve cinsiyet öğrenemedim doktor kıza benziyor dedi ve usg fotosu bunu verdi bacak arası diye düşünüyorum bi baksanız?
Minikmucizemmm23 Falancahanim erkek erken belli olur derler ya olsa olurdu heralde 🤔bide haftaniz da erken değil
Falancahanim Minikmucizemmm23 Bende öyle düşünüyorum ama burda o kadar okudum ki sonradan ortaya çıkan😄hayırlısı
Minikmucizemmm23 Falancahanim bizimde 2 buçuk haftamız falan kaldı cinsiyet Öğrenmek icin sağlıklı olsunlar da miniklerimiz 😇🌸
Falancahanim Minikmucizemmm23 İnşallah öğrenirsiniz hemen 🌷12 haftada öğrenen de var detaylıda da inşallah değişmeden sabit söyler doktorunuz :))
Falancahanim Minikmucizemmm23 Gebeliğim çok rahat geçtiği için kıza inanasım gelmiyor sanki hep kusmam bulantımın olması gerekmiş gibi 😀
Nuray93RN Falancahanim 3 kizim var birinde bile kuskak veya bulanti olmadl cok rahat gecti hamileliklerim su an 4 bebegimle hamileyim yine ayni sekilde cok rahat geciyor acaba yine kizml diye dusunuyorum saglikli olsunar allah gonunuze gore versin insallah amin