Asilinannesi Sabah uyandım birşeysin yoktu daha sonra yataktan kalktım üzerimi değişmek için aniden başım döndü midem bulandı koştum lavaboya ama özür dileyerek söylüyorum bildiğiniz yeşil kustum ama sadece su kanda vardı azıcık ve zehirdi resmen hala ağzımın içi iğrenç neden olmuştur sizce 😓 34+3 haftalığım bu arada
KlncA Asilinannesi ablam hamileliğinde kanlı kusardı böyle son haftalarında ona doktor reflü nedeniyle boğaz tahriş olmuş ondan kanlı demişti. Ama seninki daha başkaymış canım bi doktoruna haber verseydin
Busrademiir Asilinannesi Safra kusmus olabilirsin karnın aç olduğu için canım ya sarı ya yeşile dönük gelir
busralivaa Asilinannesi ben 3 ay boyunca öyle kustum merak etmeyin cok ters bi durum degil. ac oldugunuz icin safra cikarmissiniz
Busrademiir Asilinannesi Korkma canım ac olduğun zaman ya da çok kustuğun an mide boş olduğu için öyle oluyor
Annesininbalbocugu Asilinannesi Canım 30. Haftamda bende böyle olmuştum acile gittim direk Dr safra kusmussun dedi ama benimki yem yeşil di kan yoktu o ayrı bişi
Ayaz123_ Aysnr08 çok teşekkür ederim eşim dışardan yiyemiyor midesi ağıriyor ne kadar hastada olsa yine evde yaparım hep 🤧🤧🤕ama çok kötü bir salgın var bir türlü iyilesemdim
Annesininbalbocugu Asilinannesi Dikkat et canım kendine valla bende şimdi acilden geldim 1 cm açıklığın var daha 35+2 haftaligim
Ozlem32 Asilinannesi bende gece içiyordum sabah uyanınca direk su içiyordum susayınca oda kusmaya yol aciyordu
Batuska Üşütmüş olabilirsin soguk biseyler yedinmi aksamında.doktoruna irtibata gec bence ne olur ne olmaz.