• Gebelik
  • Bebeği besleyen damarlarda çentik

Ne kadar şanslısınız 30 haftaları görebiliyorsunuz en azından, benim sağ ve solda çentik var, 22 haftada doktorum 3 hafta geriden geliyor dedi ve detaylı ultrasonda çentik cikti, gebeliğin en başından beri sulandırıcı igne kullanıyordum halbuki aspirine de başlamıştım 2 hafta kdr kullandim ama sonra biraktirdi, 24 haftadayız ama bebek 21 de, ve bikac hafta ancak durabilecek her an doğum olabilir bebek daha 24 haftalık olmasına rağmen 410 gr , kendimi çok acınacak halde hissediyorum

bernayerli yorumları okuyup içerlemenize o kadar üzüldüm ki lütfen böyle hissetmeyin bebeğinize de hisleriniz geçer🥹 Bende sizinle aynı durumdayım 21. hafta detaylıda 2 tarafta da çentik olduğunu öğrendim ve kan sulandırıcıya yeni başladım. Henüz ne olacağımız belli değil ama buraya bu başlığı da birbirimize güç ve umut olalım diye açtım. Bol dua ve motivasyonla kendimize dikkat edeceğiz ki bebeğimiz de iyi olsun🤲🏻

mahperii Allah korusun Sağlıklı olsunlarda kilo doğuncada alırlar inşallah🤲🏻

mahperii ilk bebeğim prematüre doğdu. Testlerde la1 sınırda o yüzden başından beri kullanıyorum. Şuan bir damarda çeltik var (25. Haftada ortaya çıktı. Bebek 1 hafta geriden geliyor. Duruma göre alacakmış. 31 + 2 deyim

bernayerli çok geçmiş olsun Allah yavrularımızı bize sağlıkla bağışlasın inşallah 🙏🏻

mahperii 16. Haftadan beri kullanıyorum ecopirin hiç bir zararını görmedim 32. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceğim. detaylıya gittiğimde işe yaramış demişti doktor hatta. Bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür

mahperii çok şükür benim göbeğimde hafif ilk doğumumda çatlak oluşmuştu başka oluşmadı şimdilik yok çatlağım inşallah olmaz ❣️😅