• Doğum
  • 40+0 olduk,bebişimiz hala gelmedi.

1. haftamız bitti.Suyum iyi kalp atışımız iyi. Doktorum 2,3gün sonrası için sezaryen öneriyor risk almak istemiyor. Normal doğum için biraz daha beklemeli miyim çok kararsızım. Siz olsanız napardınız? 40. haftadan sonra normal doğum yapan anneler var mı?

egesmsk valla bende 38+3 um merak ediyorum ne zman gelicek diye belli bı ağrı sancım da yok normal doğum tabi en iyisi ama riskede heralde cidden atmamak lazım benimkide 40 haftaya kadar gelmezse mecbur olurum zaten en fazla heralde 1 hafta daha bekliyorlar

Syd_nrr Sizinde çok az kalmış, sağlıkla kavuşalım inşallah.Yurt dışında 41 hatta 42ye kadar bekliyorlarmış ama benm bebişin hiç gelesi yok gibi. Bugün doktor , keşke biraz daha bekleseydim demek mi yoksa keşke daha fazla beklemeseydim demek mi seni daha çok pişman eder diye sorunca sezaryen mantıklı geldi. Ama hala kararsızım.

Bugün 40+0 dık biz de. Saat öğlen 12 den beri sancım var ancak yine yalancı sancıdır diye heveslenemiyorum 😑

egesmsk doğum egzersizleri yapıyor musunuz? Bir video atabilirim. Ama doktorunuza sorup yapın 🙏

egesmsk bende aynı 40 oldum ya pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek 🤔 suni teklif edecek diye düşünüyorum 41 e kadar bekletiyorlar diye biliyorum . Ben beklemeyi tercih ederim

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Herkes vakti zamanı vardır diyor. Biz 38+2 yiz. Şehir hastanesine gidiyorum normal yapamam korkuyorum demiştim doktoruma isteğe bağlı sezaryen yapmıyoruz, bekleyeceğiz dedi. 41e kadar yolu var dedi. Nasıl olacak ben de merakla bekliyorum.

Nazalex ahhh keşke 😄😄 yarın 40+5 olacak ama gelen giden yok. Doktor cumartesi yatış yapalım dedi suni sancı verilecek sanırım 😑

SevimliCasper canım bir şey yaptın mı bende 40+2 deyim pazartesiye kadar beklerim suni ile baslatirim dedi ikinci doğumum bu suniyle başlamak istemiyorum ya 🤦🏼‍♀️