- haftamız bitti.Suyum iyi kalp atışımız iyi. Doktorum 2,3gün sonrası için sezaryen öneriyor risk almak istemiyor. Normal doğum için biraz daha beklemeli miyim çok kararsızım. Siz olsanız napardınız? 40. haftadan sonra normal doğum yapan anneler var mı?
40+0 olduk,bebişimiz hala gelmedi.
Syd_nrr Sizinde çok az kalmış, sağlıkla kavuşalım inşallah.Yurt dışında 41 hatta 42ye kadar bekliyorlarmış ama benm bebişin hiç gelesi yok gibi. Bugün doktor , keşke biraz daha bekleseydim demek mi yoksa keşke daha fazla beklemeseydim demek mi seni daha çok pişman eder diye sorunca sezaryen mantıklı geldi. Ama hala kararsızım.
Bugün 40+0 dık biz de. Saat öğlen 12 den beri sancım var ancak yine yalancı sancıdır diye heveslenemiyorum 😑
SevimliCasper Ay hadi bakalım, umarım gerçek sancıdır.Haber edin gelişmeleri.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Herkes vakti zamanı vardır diyor. Biz 38+2 yiz. Şehir hastanesine gidiyorum normal yapamam korkuyorum demiştim doktoruma isteğe bağlı sezaryen yapmıyoruz, bekleyeceğiz dedi. 41e kadar yolu var dedi. Nasıl olacak ben de merakla bekliyorum.
egesmsk suni sancıyla doğumu neden denemiyor doktor
Balbebek012 bebek biraz yukarıdaymış suniyle de zor olur dedi 🙄
SevimliCasper yalancı sancımıymış
Rabiaca maalesef yine yalancı sancıymış 😑
SevimliCasper var mı gelen giden😂
Nazalex ahhh keşke 😄😄 yarın 40+5 olacak ama gelen giden yok. Doktor cumartesi yatış yapalım dedi suni sancı verilecek sanırım 😑
SevimliCasper akıllı birisi sanırım gelmek istememekte haklı😂
Kızlaaaaaaaar gece 12 de sancım arttı hastaneye geldik sabah 6 ya doğru doğum yaptım 😄
SevimliCasper canım bir şey yaptın mı bende 40+2 deyim pazartesiye kadar beklerim suni ile baslatirim dedi ikinci doğumum bu suniyle başlamak istemiyorum ya 🤦🏼♀️