Deryayilmazkahraman Ebrummm bugun gittim doktora.doktor kese boyutunu söylemedi ama verdigi ultrason görüntüsünde en altta GS yazıyordu internetten baktım o kesenin boyutunu gösteriyor orda da 1.20 cm yazıyordu bende bugün 4+6 günlük hamişim 🤰
ebrarmom08 Ebrummm 4+1 dik kese boyutu 0.38 di bidahaki gidisime 6+4 flandik ozmanda 2.44 cikti yarin 7+3 uz baklm kalp atisi icin gidicez ne cikicak ❤
Meyvenin-annesi Son regl tarihim 10 ekimdi. 19 Kasım’da kan testi yaptım beta hcg 1800 çıktı. Bir hafta sonra 26 Kasım’da doktora gittim 10.000lerde çıktı ama doktor keseyi göremedi. 2 ulturason çekti yine göremedi. 2 kez de alttan muayene etti. Sonra gördü. Benim gibi olan var mı?
Esrap Bende bugün gittim doktora son adet 19 ekim keseyi gördü 5 buçuk haftalık dedi haftaya gel dedi kalp atışı ve bebeği görmek için öncesinde boş gebelik yaşadığım için yine bir tedirginlik yaşıyorum kalp atışı duyabilecek miyim diye
Semisko Esrap inşallah duyarsın bende 4+ 1 deyim dr 3 hafta sonra gel dedi kese için yani 7 haftalıkken çok geç bence
Svgevg Semisko bende 6 haftalıkken gittim minicik bir kese gördü çok küçüktü 2 hafta sonra gel kalp atısını da duyarız dedi zaman geçmek bilmiyor 🤷🏻♀️
Tubasel17 Ben 5 haftalıktı gittiğimde kese göründü ama boyutunu söylemedi. Bu hafta gittim 8.haftadayım 16.06mm çıktı bebeğide bu hafta gördüm ve kalp atışını dinledim.
Svgevg Tubasel17 ne güzeeel inşallah bende önümüzdeki hafta yaşıcaaam kalp atışınııı Allah kucağımıza almayı nasip etsiiin 🤲🏻☺️