Biranneikibebek_ İlk hamileliğimde burada hafız arkadaşların önderliğinde cumadan cumaya hatim yapardık bebeklerimize şimdi de okumak isteyenlerle yapsak ne kadar güzel olur Var mı buna gönüllü olan arkadaşlar okurum diyenler ve hafız olan varsa yine öncelik etse
Mrvcakatt Biranneikibebek_ yasin okuma grubum vardi insanlar okumuyordu ben de kendim hatme basladim o yuzden bu tur gruplara katilasim pek gelmiyor
bdenerigokce Biranneikibebek_ hafızım, insanlar okuyor mu okumuyor mu bilemeyiz bu yüzden kendim okuyacağım tek🫶
sedseda Biranneikibebek_ ben okumayı bilmiyorum ama böyle bir toplantı olursa kesinlikle katılmak isterim dinlemek isterim
1prensesannesi_ Biranneikibebek_ ben de yaparım Yasin ve bı kaç tane sure de ezberim de kışın bayanlara ders veriyordum bilgi evinde yazın da çocuklara veriyordum hamile olunca gidemedim bu sene benim için de iyi olur ☺️
Biranneikibebek_ Mrvcakatt olsun ya benim gibi bir çok insan vardır etrafında teşvik edici insanlara ihtiyaç duyan ve böyle yakın çevresinde okuyabileceği insanlar olmayan bence deneyelim hem vesile oluruz
Biranneikibebek_ bdenerigokce zaten okumayan katılmıyordu ki canım okuyanlar alıyordu bildiriyorduk okuduk diye oda listeye tık atıyordu belli bir başlık altında toplanıyorduk yapalım ya bir hafta deneyelim en azından
Hamalp bdenerigokce MasAllah ne güzel ya bende oğullarının hafiz olmasını istiyorum Ankaradayım nereye verebilirim nerede oldunuz siz.
Biranneikibebek_ sedseda dinlemek değil canım buradan cüzleri dağıtıyorlardı herkes cüzünü okuyordu haftalık bebeklerimize bir hatim yapmış oluyorduk
bdenerigokce Hamalp ben istanbuldayım canım hiç bilmiyorum, diyanet kursuna gittim ben cemaat kursu tavsiye etmiyorum belirli bir nedeni yok resim yerler bana hep daha uygun gelmiştir
Biranneikibebek_ Kurabiye-Annesi2 böyle gönüllü 15 kişi olsak bile yeter hepimiz haftalık ikişer cüz okusak ne kadar güzel olur değil mi