Bernasnli Hamiii gürlife Ahmet uysal a gittim ben çok memnun kaldım her bir şeyi anlatıyor uzun uzun. bolca resim veriyor çekimin CD sini de veriyor. Başka bir arkadaşımda çocuğuna daha hamileyken böbrek hastalığını da bilmişti zaten ona göre doğar doğmaz işlemleri yapılmış
esnyz14 Hamiii Kesinlikle Alper Yurdasiper harika bir doktor, en ince ayrıntısına kadar bakıyor göremediğinde görebilmek için uğraşıyor saatlerce kızımda göremediği yeri görebilmek için uğraştı aldığı para sonuna kadar helal olsun çok daha fazlasını hak ediyor 🤌🏼
Kbst Ben melih velipaşaoğluna gittim normalde de ona takipliyim uzun uzun anlatmıyor ama bakıyor bi promlem görmedim dedi bize şu şurası şu bırası diye açıklamıyor yani ücreti de 500 küsürdü fakültede mete hoca da detaylı bakıyor sadece detaylıya bakıyor zaten
Hamiii esnyz14 burda ismini duydum ama unuttum Alper mi Alperen mi diye düşünüyordum bu doktor mu acaba 🫣
esnyz14 Hamiii Ben gittiğimde 750₺ idi nakit kartla 850₺ idi ama ben Nisan ayında gittim zam gelmiş olabilir. Google de numaraları var arayıp daha doğru bilgi alabilirsiniz 🌺
Kbst Fadimr ben mecbur olduğum için gidiyorum perinatoloji takipli olmam gerekiyor detaylı inceliyor ama ne beklediğinize bağlı biraz da evet iyi bi doktor fakat dediğim gibi çok çok detaylı bilgi vermiyor(bu bazıları için iyi bazıları için kötüdür) bir problem yoksa. Ben de takmıyorum o yüzden bi sorun olsa söylerdi diyorum kafam daha rahat açıkcası . Pimpirikli kişilerin gideceği bi doktor değil bence