Ceylank 12 haftalık hamileyim feci bir şekilde grip oldum siz nasıl atlattınız doktor da birşey demiyo
Busrademiir Ceylank Canım bol c vitamini takviyesi, portakal, mandalina, tavuk suyuna çorba içine biraz acı oh mis ben öyle geçirdim bir de ballı süt, sonra ılık suya bal, limon, zencefil yaptım.
Ozderr Ceylank suyun altında öylece dur sıcak olsun çıkınca da akşam limon sık bardağa karabiber ve tuz ekleyip iç yatarkende çok sıkı üstünü ört gece terlersen geçer
Merve201119 Ceylank canım bende o haftada gece klima açık uyumuşum sabah kalktım her yerim tutuk boğazlarım dolmuş öksürük ateş acile gittim antibiyotik verdi kullanmak pek içime sinmedi kendi doktoruma sordum o da gerekli olmadıkça kullanma taraftarı değilim demişti bol bol c vitamini mandalina kivi yedim portakal suyu içtim günde iki bardak tavuk suyuna çorba içtim ayaklarımı karnımı sıcak tuttum yatarak üç günde atlatmıştım sende dikkat et çok geçmiş olsun özellikle ayaklarını sıcak tut
Anneadayiii Sadece ıhlamur içebildim ve dinlendim başka türlü geçmiyor ilaç kullanımı yok bitki çayı da yasak limonlu su ve ıhlamur 🙄 geçmiş olsun
Ceylank Busrademiir ılık suyla ballı limon karışımı denedim biraz da olsa boğazım yumuşadı. Teşekkür ederim
Eddacan Ben ıhlamurla atlattm ve tuzlu su burnunuza çekin o çok faydalı onundenedikten sonra üç günde geçti
MomBse Ceylank tam 2 hafta cekmistim portakal greyfurt nane limonla atlatmıştım şükür ıhlamur ilk aylarda düşüğe son aylarda erken doğuma sebebiyet verebilirmiş bazı doktorlara göre içmemiştim o yüzden herkesin bünyesi farklı tabi
1072PINAR Ceylank Canım kuzum sıcak su torbasını ciğerlerinin üzerine gelecek şekilde koy.Bir kaç kez üst üste tekrarla.Sıcak birşeyler iç.Çok iyi gelecek.Çok sıcak gelirse bir örtünün üzerine koyup öyle koy göğsüne.Rahatlatır.
Amineninannesi2018 Bende fenaydım bide yazdı terle klimada dur şifa kaptım ıhlamur lımon meyve bunlar bıde bas ağrısı varsa parol baska bıse yok... sımdıde grıp gıbıyım yone bıse alamıyorum 😞 zencefil bellı bı olcude doktor onerırsee yoksa adet sokturucu ızellıgınden dolayı düşük riski doğabilir ..
Lucky Ceylank günde 1 gr kullanılıyor canım bulantı zamanları içen de çok fazla burda 🤷♀️ Doktorum 2 bardağı geçmemek kaydıyla içebilirsin demişti. Sizinki önermediyse kullanmayın tabiki ☺️
Efuli53 Ceylank ben 25gün çektim elden hiç bişey gelmiyo ıhlamur biraz iyi geliyor onunda fazlası zarar gebelere. Burnum cok tıkanıyodu benm şırıngayla serum suyu çekıyodum temızlıyodum
Ceylank Efuli53 evet hamileyken daha zor. Normalde karabiber bal limon yer terlerdim ama şuan doktorum karabiber önermiyor
deletedmom6295 Ceylank bol limonlu kemik suyu günde 2 fincan ayvalı ıhlamur ve bir tam ayva yiyerek üç günde atlattım. gece yatatken de burun bandı taktım kaliteli uyuyup dinlenmiş uyanmak için
Efuli53 Ceylank allah kolaylık versin. Bn 3gündür uyuyabılıyorm burnum tıkanırdı geceleri çok berbattım.
Bittersweet Ceylank ilik su icerek😶 yapabilecegin pek bidey yok ates olmadigi durece ilac onermiyorlar. Bol c vitaminli meyve sebze, keciboynuzu pekmezi ic. Bogazin kotu oldukca ilik limonlu su icersin. Elma sirkesiyle gargara yapabilirsin