Esraalmawla Kontrollere gıdıyorum fakat daha henüz bir tahlil istenmedi benden ilk kan idrar vb tahliller ne zaman isteniyo herhangi bi sorun da yok kalp atısı kese zamanında gpzuktu bu hafta cagırdı benı birde medipole gidiyorum
dilarasrbst Banada öyle bütün testleri ilk gittiğim zaman yaptılar. Hatta ben 11.haftada gittim ilk defaa
Pelinnn Ben de 6.haftada gitmiştim bi dünya test yaptırmıştım belki bu sefer gittiğinde yapacaktır takma kafana 😘😘
cansuece İlk gebelik için hcg değerine baktığından kan tahlili yapıldı daha sonra 7.haftada kalp atışı duyuldu.ikinci kan alınması da ikili tarama için alındı o da 12hafta 5günlükken yapıldı.
Pitircikveannesi Esraalmawla Bende Koşuyolu medipole gidiyorum.. Benim doktor da 10.haftada baktı ameliyat olmuştu diye. Ama başka doktora gittiğimde istemişti kese görüldükten sonra kan testi filan.. Sen bi sor istersen bide sağlık ocağına kaydını yaptır onlarda test filan yapılacağı zaman arayıp bilgi veriyorlar canım..
Dmlsnmzz Hastaneye gıttıgımde 5 haftalık hamıleydım ılk muayenede laboratuvar testlerı ıstedı aynn bence doktorunla gorusmeye gıttıgınde sor 🤔 8.haftama gırdım yarın kalp atısını dınlemeye gıdıcez umarım bır sıkıntı olmaz dua edın arkadaslar 🙏🙏🙏