Eylul__93 6 haftalık hamileyim hanımlar Denizer girmye cekiniyorum .Geçmiş yıllarda denizden sonra hep idar yolu enfeksiyonu olur.Siz olsaniz ne yapardınız?
Ao526- Eylul__93 Ben girdim, doktorumda onay vermişti 🙏🏻 Dikkat edeceğiniz durum bikininiz ıslak kalmasın hemen değiştirin, bol su tüketin ve güneşe dikkat ❤️
pandasever Eylul__93 benim Dr m. 12. ,Haftadan sonra önerdiğini söylemişti. Daha çok yeni bence içinizi rahatlatacak doğru bilgi için kendi Dr nuza sorun mutlaka.
Deletedmom0071 İlk 3 ay önermiyolar. Çünkü hangi denize gireceğinize de bağlı 😅 mesela Karadenizde sürekli idrar enfeksiyonu kapan biri olarak ben girmeyi tercih etmiyorum ilk haftalarda çok fazla düşüpe sebep oluyor. Ama doktorunuz bir mahsur görmüyorsa neden olmasın 🌸
cevriye35_ Eylul__93 yeni hamilesiniz ve enfeksiyon ilk haftalarda daha cok oluyor dikkat edin havuza heleki hic girmeyin ama deniz olabilir ben giriyorum 29+3 teyiz bi sorun yasamadim
Basakhilal Eylul__93 şu an yerlesme zamanın normalde zararı yok ama bebeğin yerleşme sürecinde ben olsam girmem
Elif_p Eylul__93 ben her iki gebeliğimde de girdim doktorumun onayıyla ama 20 li haftalardaydım girmeyi önerdi hatta ama mayoya dikkat et dedi ıslak kalmasın diye çok şükür sıkıntı da yaşamadım senin haftalarını bilemedim ama mutlaka sor doktoruna