sng06 Kızlar annem 9 ay boyunca bulantı yaşamış böyle bi şey var mı ırsi olabilir mi yaşlılar öyle diyor🥺🤣
cicekgibii_ sng06 1. Kızımda 9 ay istifra ettim bildigin aç geziyodm hiç bişey yiyemyodm yemek pişmiyodu benm evde çok zordu şimdi 2. Gebelikde migdem bulanıyo ama bormal gebeler gibiym şükür Allahıma agır degilim inşallahda artmaz her gebelik bir olmuyo sanırım
61sumeyra sng06 valla kusmada dahil annem bende ve kardeslerimde neler yasadiysa aynılarını yaşıyorum yiyemedigim şeyleri söylediğimde bende onu yiyemiyodum diyo ama herkes böyle mi bilmem 😂😂
yarencaliskan sng06 benim anneme değilde babaanneme çekmiş herhalde Babannem doğum yapana kadar kusmuş bende öyleyim 😅
Feyzabeyoglu sng06 degil bence bünye meselesi Ya da her hamilelik kendine özgü Annem iki hamileliginde de doguma kadar mide bulantısı yasamis. Ben kizimda hic yasamadim Bu gebeligimde de ara ara oluyor bulanıyor gibi
cicekgibii_ sng06 1. Sinde aynı bnde oyleydm ilaç fayda etmiyodu 7 kilo vermiştim şuan 7 haftalık gebeyim ilacs faln baslamadm insallah artmaz aslnda simdide bulanyo yine 2 kilo verdm ama 1. Sinde gercekten çok kötydm oyuzden iyi diorum kendime inşallah artmaz seninde canm
anneoluyoruuumm16 sng06 annem bulantı bilmeden üç çocuk doğurmuş. Ablam bulantisiz iki çocuk doğurdu. Benim ilk gebelik ilk üç ay serum yiyerek ayakta durdum bulantidan. Bunyeden bünyeye sanırım
kasmir9494 Genetik olduğunu düşünmüyorum benim annem kusmak için yerinden bile kalkamazmış önüne leğen filan koyuyorlarmış artık 😅 benim gebeliğimde ise bulantılarım oldu ama belki 1 2 kez kusmuşumdur