1aleyna Anne olmak istiyorum ve eşim neredeyse benimle zorla ilişkiye giriyor belki baba olmak istemiyor ama yine de uzak durmasını anlayamıyorum ayda bir iki anca ne yapmam lazım
pinkkk77 1aleyna canım ben olsam alır karşıma konuşurdum güzel bir dille yap bir kahve güzel güzel konuş bi sıkıntı mı var diye
Ozbi 1aleyna eşinizle bu durumu açık açık konuşun. Kaç yıllık evlisiniz, hep mi böyleydi. Bebek düşünüyorsunuz diye mi böyle? Ona göre konuşmak gerek
karanmom 1aleyna erkekte bu iyi bişey değil bence al karşına konuş, erkek benim bildiğim hiç usanmaz bu işlerden 😂
17102017 1aleyna acaba kndinde bi sorunmu var. Kimi erkekte oluyo bnde teyzemden duydm iliskiye giremiyo kalkmiyo diye
1aleyna 1 yıldır evliyiz ve hep zoraki ilişki oluyor illa bebek için de olsun istemiyorum tabii ama o benden sürekli uzak duruyor korunalım diyorum yine de uzak duruyor
Ozbi 1aleyna eşinizle açık açık konuşun, bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Neden böyle davrandığını, bu sorunu birlikte nasıl çözeceğinizi sorun
Ebru-29 1aleyna çok afedersiniz ama sizin farkedemediginiz vajinal bir kokunuz olabilir. Arkadaşım da bu konudan muzdaripti kocası en son seni üzmek istemiyorum ama kokuyorsun demişti 🫣tedavi oldu mantar varmış hiç belirti de vermemiş şimdi iyiler
Amigurumi Yani eşinle konuş gerekirse cinsel terapiste falan gidin. Yani erkekler kadınlara göre daha fazla istekli oluyor genelde .
Polite Ayda 1-2 kez çok az 1 yıllık evli bir çift için. Eşinin işiyle, ailesiyle veya maddi olarak kafasını kurcalayan problemleri mi var acaba?
Mervenur_kcbs 1aleyna bu çok anormal bir durum eşinizle istediğinizi ve daha çok birlikte olmadığını şletin bence bizimkisi yasak şuan eşim şaşırdı napcağını 😅 artık 😅