canimincani Yardım ! 29+6 haftalığım bugün kontrole gittiğimde rahim ağzı darlığı var dedi sol tarafıma ara ara ağrı girdiğini söyledim protestan yazdı bacaklarım ağrıdığında için magnezyum verdi bu haftalarda rahim ağzı darlığı problemi yaşayan var mı bide progestan vermesi düşük tehlikesi olduğunu yada erken doğum olabilir mi diye verdi doktor dikkat et dedi ama tedirgin oldum 😥
Kumsal35 canimincani progestan düşük tehlikesi olmasın diye verilen bir ilac canım Dikkat et yorma kendini
mvx canimincani yanlış Bilgi vermek istemem ama fikir amaçlı söyliyeyim bana kasık agrin var mi diye soruyordu öyle progestan yazıyordu en son ihtiyaç halinde iç dedi
Ikrmels canimincani doktorum bana da vardı ağrılarımın olduğunu söyleyince ve kullandığımdan beri çok ağrılarım olmuyor siz ilacı nasıl kullanıyorsunuz doktorum bana fitil olarak kullanıcan dedi
1850 canimincani düşük zamanıno gecmiş sizinki erken dogumu onlemek için veriliyor. Rahım agzı darlıgında erken dogum riski var çünkü
Deki ben 24 haftadan beni kulaniyorum rahim agzinkisaligi var bende ve surekli yatiyorum su an 30 hafftadayim sen de kulan ve bol bol dinlenmeye calis ve bol su tuket yan etkisi yok sadece destek amacli erken dogum olmasin diye veriliyor en onemlisi istirahat etmen ve hicbisey agir kaldirma egilme dikat et .
canimincani mvx Sol tarafıma hamile kaldırımdan bu zamana kadar hep sol tarafıma ağrı giriyordu zaten ama hiç bu zamana kadar vermemişti
Puysal Bana da kasık ağrısı oluyor dediğimde vermişti, 2 hafta kullandım sonra bıraktırdı. Ama ağızdan alınca baş dönmesi yapar diye gece yatmadan fitil şeklinde kullan demişti bana..
Deki Aksam fitil olarak en cok etki ediyormus agizdan aliyordum ben sabah askam fitil olarak su an sadece aksam fitil olarak kulaniyorum, agiz yoluyla alinca cok bas donmesi yapti ve pek etkili degilimis oyle dedi dr um
Amargi_nes canimincani gebeligimi ogrendigimde dr um banada vermisti. Ama eger kanama gibi bi durum olursa kullanmami onerdi. Neden sormadinki dr a ne icin diye. Cokmu riskli gebeligim bebegim nasil diye sorsaydın icini rahatlatsaydin.