Mrvcakatt Adete gore 2 gun , erken yumurtladigim icin 4 gun geride. 7+6 iken 2 gun ondeydi. Pazartesi gunu gittim 4 gun geride. Anlam veremedim. Ultrasyona goren13+0 Regl 13+2 Erken yumurtlama 13+4 Bos gebelik yasadim bu ilk gebeligim sayilir. Korkular var
Bal_1604 Mrvcakatt etkiliyor olabilir benim bebeğim ilerideydi doktor azaltti vitamini iştah aciyormus
Kediannesi1 Mrvcakatt benim hep oynuyor bir ultrason bir ultrasonu tutmuyor ki 2 haftada giriyorum ben 18 haftalık ikizlerim doktor normal dedi
Mathildaaf Mrvcakatt iki hamileliğimde de folik asit dahil hiçbir vitamin ağrı kesici dahil hiçbir ilaç kullanmadım (kendi tefcihim) ve ikiside 1-2 hafta öndeydi hep sana tavsiyem günde bir maden suyu (magnezyum oranı yüksek olan) haşlanmış yumurta mutlaka ve çiğ badem içi tüketmen badem olmazsa diğer kuru yemişleri çiğ olarak tüket ve çikolatalı süt
Sebnem9593 Mrvcakatt ilk 12hafta 10gun 1hafta geriden geldi vitaminler progestan fitille duzelttik 3gun ileri sonrakı aylar 2hafta ileri oldu.Suan da kendi haftasiyla uyumlu .Olabilir oyle şeyler
Mrvcakatt Bal_1604 doğrudur , iştah var ama oyle cok degil azaltiyorum. Mide bulantisi yasamadim. 200 gram aldim sadece. Ama işte bebegi dusunuyorum. Hatta ben bir regl biter bitmez yumurtladim daha da buyuk bebek olmaliydi
Bal_1604 Mrvcakatt ileri zamanlarda daha hızlı kilo alıyor merak etmeyin zaten o sizden alması gerekeni alıyor siz yesenizde yemesenizde kafanıza takmayın 😌
Kediannesi1 Mrvcakatt evet bir kaç günse bir sorun yok erken haftalarda siz bir dahaki kontrolde doktora sorun içiniz de rahatlasın
Mrvcakatt Mathildaaf cok tesekkur ederim tavsiye icin. Haslanmis yumurta ve findik ceviz tuketiyorum hep. InsaAllah yarar cig badem de alacagim
Mrvcakatt Sebnem9593 insan korkuyor ister istemez. Bos gebelik yasadin diye ecopirin kullaniyor musun bu gebeliginde bana doktor verdi de
Tinii_minii_mom Doktor bana ilk aylarda oynar normal demişti benimde öyle gittiğimde hep 1-2 gün değişiyor. Bunu daha ileriki aylarda takip ederiz demişti herkeste öyleymiş ilk aylar