Selinhtn Kızlar Almanya’da yaşıyorum eşim alman türk erkek isimlerini çok fazla beğenmiyor. Lütfen aklınıza gelen anlamıda güzel olan erkek isimlerini paylaşabilir misiniz
DeustchBurcu Selinhtn ben de Almanya’da yaşıyorum canım, oğlumun adı Aslan Hann olacak. Hann Almanca tanrının hediyesi demek💙
Selinhtn DeustchBurcu aa hiç bilmiyordum. Hep Türkçede Han olarak biliyordum. Çok güzel uymuş birbirine ☺️ banada önerebileceğin isim var mı ?
DeustchBurcu Selinhtn tabiiii Adel ⇝ Soylu asil kimse Dirk ⇝ Hükümdar, amir Emil ⇝ Çalışkan https://petinya.net/en-guzel-almanca-erkek-isimleri-ve-anlamlari/ Bir de buradan bakabilirsin
Deletedmom0071 Yalnız herkes yabancı isimler öneriyor. Söylenmesi kolay bizim isimlerinizden istiyor kız beee. Yok bacım direk Hans koy sen. Tövbeee. 😅 Almanya için yorum yapamıcam onlar neyi kolay söylerler hiçbir fikrim yok 😂
Ada_ada Selinhtn Can ismini rahat söylüyorlar aslında, ilk başta “ kan “diye söyleseler de doğru telaffuzunu söylediğinizde akıllarında kalıyor.
Selinhtn YigitPoyrazMomm Atlas ve Barlas isimlerini söylemeleri basit. Düşünmüyor değilim. Ama Atlas Instagram ismi gibi şuan herkeste 😔
Azize64 Selinhtn ben de fransada yaşıyorum eşim r harfini söyleyemiyor Fransızcada h harfi okunmuyor isimlerde sona yazılan e okunmuyor diye bende çok düşündüm isim ilk çocuğuma Bilal ismini verdim hem güzel bi isim hem de Fransızlar çok kolay söyleyebiliyorlar