Selinhtn Almayada yaşıyorum oğlum olacak. Erkek ismi bulmakta çok zorlanıyorum. İsim önerileriniz varsa açığım 💜🌸
ange99 Selinhtn bende Fransa’da yaşıyorum ve telaffuz işi burda daha zor çünkü h harfini okumuyorlar r harfinide ğ harfi gibi söylüyorlar 😅
Kuzucukanneesi Selinhtn oglumun ismi Levent ❤️ biz sonradan Almanyaya geldik ama isim telaffuzunda vs hic sorun yasamiyoruz. Kolay geliyor Almanlara 😊
Kurabiye93 Liam , Leon , Milan güzel ben bunları düşünmüştüm seçeneklerimde şimdi Alex Asil olarak kararlaştırdık. Bende almanyada dogup büyüdüm o yüzden ıkı ısmı olsun istedim.
Selinhtn Kurabiye93 hepsi çok güzel isimler ☺️ ne güzel sonunda bulabilmişsiniz. Elias ismini, leo,leon, noah bu isimleri çok duyuyorum Almanya’da.
Kurabiye93 Selinhtn Elias da cok güzel İlyasın yabanxı versiyonu ama daha hoş bana göre. Sizde bulursunuz mutlaka :)
ozgevolkan ange99 bende Fransa’da yaşıyorum oğlumun ismi Yiğit bu ismi verirken çok düşündüm telafuzu açısından ama eşim çok istediği için bu ismi oğlumuza verdik şuan 5 yaşında