Elos_1907 Kzlar 2 düşüğüm var hiç bi sorunum da çıkmadı sadece rahim filmi çekilmemi istediler film çekildikten sonra gebe kalan var mı sağlıklı gebelik geçiren ve süreci bilen ?
Fatos43 Elos_1907 ben çekildim bir ay sonra hamile kaldım rahim filminde rahmim perdeli çıktı perde çok derin değil dedi ilk gebelik düşükle sonuçlanırsa ameliyatla perdeyi almamız gerekir dedi şimdi 9 haftalık hamileyim şükür problem yok bence kesinlikle çektir çünkü kanalda ufak yapışıklık vs bile varsa açıyor
SevgiSevde Elos_1907 cnm rahim filminin hamile kalmanla ilgisi yok şöyle bir durumu var herhangi bir problem varmi ona bakıyorlar buda hem hamile kalmanı hemde varsa düşüğün nedenine göre tedavi öneriyorlar buda süreci hızlandırıyor ama sadece rahim filmine bağlı da olmayabilir durumun yani rahim filmi çektirdim bir problemim yok neden hamile kalamıyorum neden düşük yapıyorum diye üzülme
Elos_1907 Gmzeeoz çok sükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende çektikten sonra bi regl dönemi geçirdikten sonra düşünürüm
papatyaolsun Ben de bu ay çektirdim, gebe kalma ihtimalim artsın diye. Doktorum rahim filmi çekilince rahim duvarı uyarılıyor ve çok hassaslaşıyor , o yüzden spermi algılamadı çok kolay oluyor dedi. Gebe kalma şansın artıyor dedi