B-P-R Bugün Rüyamda Hastaneye Gidiyodum Ve Doktor Çocuğun Erkek Dedi ☺️ Çok merak ediyorum Sürekli erkek gibi hissediyorum ama Bakalm 😍 Cinsiyeti Ne zaman Öğrendiniz
yesillimonn B-P-R Bende erkek hissediyordum rüyamda da erkek olduğunu görmüştüm ve 14 haftalikken oglumm olacagini ögrendim😊
B-P-R yesillimonn Yaa Çok Güzel ☺️ Bende hep erkek Olarak Hisediyorum Ya Bi Avm Ye gidiyoruz Kızları Okadar severken Direk Erkek Elbiselerine Yöneliyorum Bakalm Çok merak ediyorum Allah'ın Takdiri 😍❣️
aysecakir B-P-R ben de rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm, 12. Haftamda da cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenmiştim 😊
B-P-R Destina21 Cinsiyet Tabiki de Önemli değil ama İlk erkek Çocuğumuz Olsun İstiyoruz En azından ilerde bir kız kardeşi Oldumu Onu korur Diye ☺️ Teşekür Ederim Bakalm Merakla bekliyorum
alisaorkhan Bende hamile oldugumu bilmeden ruyalar goruyordum hep erkek🙄 Kucagima erkek bebek veriyorlardi mavi gozlu kivircik cocuk🤗 ama aksi oldu ultrasonda kiz dedi doktor 28 haftaligiz bu arada
tugceyazici Erkek bebek güzel hayırlı haber derler sağlık sihat diye yorumlanir bende hep erkek gördüm 14. Haftama kadar da erkeğe benzetildi ve kızım olacağı ortaya çıktı 😂😂
Kyhnsnl58 Bende ilk baştan beri erkek hissediyorum ama rüyamda ikidir kız görüyorum bugün adını bile söylediler ama kaynanam o adı sevmedi sümeyye halbuki güzel isim
Tgcee B-P-R canım bende erkek hıssedydum ama farketmezdı cınsıyetı benım ıcın sonra ruyamda gordum erkek gerçekten ☺️
AnneyizBizAnne B-P-R canım bende gebelikten haberim yok iken eşimin kucağında erkek bebek görmüştüm sonra gebeliği öğrendim kız hissediyodum erkek bebis geliyo sağlıkla ins
aysecakir B-P-R oladabilir 😁 Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde doğmayı nasip etsin gerisi önemli değil İnan ki
B-P-R Güzel Yorumlarınız İçin Teşekür Ederim Merakla Bekliyorum. hayırlısı Neyse O Olur İnşallah ☺️🙏❣️
Merveee277 B-P-R benimde cinsiyet %80 kız ama dün rüyamda ultrasonda erkek bir bebek gördüm kontrolüme de var daha