Daisy0000 guzelanne01_ Taze nane,maydonoz,acı,bol baharatlı yiyecekler ,bide bulgur süt yapıyor dediler diye yedim ama feci derecede gaz yaptı
Ozoooo guzelanne01_ aslında hepsinden az az yemek gerekiyor acı soğuk ekşi kurubakla dışında onlara sa kimyon atarak az bişey yenebilir çok ta kasmamak lazım
Brc1 Daisy0000 kesinlikte çok doğru bir tespit büyüklerimizin lafıyla ne zaman yediysem bebeğimle sabahladık hiç önermiyorum bende 😊
B-K- Kuru bakliyat,muz,karpuz, kuruyemişlerin bazıları fındık badem gibi,kuru kayısı gibi ürünler karnabahar,bezelye,taze fasülye,lahana aklıma gelenler bunlar internette denk geldikçe gördüklerim herkes bildiğini yazsın da hep beraber öğrenelim
nazile B-K- karnabahar ve lahana gaz yapiyo kizlar aman diyim dikkat edin benim ilk bebek kolikti ben dogru duzgun bsey yiyemiyodum. simdi ikinciye hamileyim korkuyorum insallah 2. bari gazsiz koliksi sakin bi bebek olur😔
incitanesi__ Kuru bakliyat , bulgur , karpuz , domates , baharatlar ve asitli içecekler Genel olarak bunlar doktorum öyle demişti
guzelanne01_ incitanesi__ karpuz galiba evet acayip gaz yapıyor dün yemedim hiç iyiydi sanki kaç gündür karpuz yiyorum çok kötüydü aklımada gelmiyor karpuzdan olacağı
guzelanne01_ Benimde deneyimlediğim Tarhana Aşırı gaz yapıyor Özellikle kolik bebeklere,Karpuz,Acı,baharat,Mercimek,nohut,kurufasulye VE kesinlikle Salatalık kolik annelerin uzak durması gereken ilk besin
guzelanne01_ Ozoooo canım kızımda kasmadım dediğin gibi herşey yedim sorun olmadı ,ama oğlumda yani şuan imkanı yok kakasını yapamıyor kitleniyor Koliğin ileri dereceyiz bu yüzden secerek yemek zorundayım
guzelanne01_ filialunae yoğurt soğuk yersem yapıyor canım birde kendinde deniye deniye öğreniyorsun bu gaz olayını Mesala kızımda şeftali yedimmi çığlık çığlığa ağlardı
Zuleyha_Evren Tam aşure zamanı hanımlar. Ben de bir bilgi paylaşayım emziren annelere. Aşure içindeki tüm besinlerle çok zengin ve sağlıklı bir besin olmasına rağmen emziren kadınların yememesi gerekiyormuş. İçindeki buğday yada yarma artık nasıl biliyorsanız çocuğa süt yoluyla sıkıntı yapıyormuş. Bilginize.
TubaEraslan Zuleyha_Evren buğday mıı emin misim ben süt olsun diye tabak tabak keşkek yaptırdım anneme yedim maşallah hiçbişi olmadı sütüm de oldu maşallah. Bence yanlış bilgi vermeyin lütfen
Mutluemos Zuleyha_Evren ay dün kase kase yedim dedim icinde incir var kayısı var süt olsun zehir oldu resmen dünden beri sabahlıyoruz uyku yok