Sehernaz12 38+2 haftalık hamileyim osmaniye devlet hastanesinde doğum yapan varmı acaba ben özel takipliyim ama fiyatlardan dolayı devlette doğum yapmayı düşünüyorum
Umudum31 Sehernaz12 oncelikle bebeğinizin yaşı uzun olsun. ben de devlette normal doğum yapcam ins. Biraz bilgi verir misiniz kim yaptirdi dogumunuzu, davranışları nasıldı, kac kişilik odada kaç gün hastanede kaldınız. Refakatçi kaç kişi aldılar eşinizi aldılar mı?
Aslaninannesi01 Sehernaz12 hayrlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.normal doğum mu sezeryan mı oldu memnun kaldınız mı?
yeninesilanne-99 Sehernaz12 Ya detaylı bilgi verir misiniz? İlgileri nasıl, ebeler iyi mi nasıl davranıyorlar?
Sehernaz12 Aslaninannesi01 normal doğum oldu canım yine olsa yine Devlette Allâh nasip edersede normal doğum yaparım 😊 aklına takılan bişi varsada sorabilirsin ben kimseye soramamıştım devlet hastanesini doğum haneyi vs. Gezmiştim ama 🥰
Aslaninannesi01 Sehernaz12 benim ilk doğumum sezeryan buda sezeryan olacak Allah nasip ederse 🙂odalar kaç kişilik, hemşireler nasıl,birde normal muayenede ultrason ekranını gösteriyorlar mi, çıktı veriyorlar mı ?
Sehernaz12 Umudum31 öncelikle çok teşekkür ederimm Gece 11 de hastaneye gittim 7 cm açıklık vardı yatış verildi doğumhaneye geçtik ebeler ve nöbetçi doktor vardı tüm müdaheleler kontroller ebeler tarafından yapıldı hepsi çok iyilerdi🥰 bana cesaret verdiler sürekli gece 4.25 de oğlumu kucağıma aldım doğum anında doktor ve ebe ekibi yanımdaydı bebeğim başka biyere götürülmedi dikiş vs atılırken bebeğinde ayak izi vs alındı benimle işleri tamamen bittikten sonra annelerimi görümcemi falan içeriye aldılar eş normalde alınmıyormuş ama gece başka kimse yoktu rica ettim aldılar 2 saat doğumhanede tuttular daha sonra servise geçtik sabah 7 gibi servisteydim normalde 1 gece yatış veriliyormuş doktorum ne olursa olsun çıkış yapmıyoruz normalde dedi ama gece doğum yapıp kan tahlilinde bende bebekte bir sıkıntı olmayınca imza atarak akşam 9 gibi çıkış verdiler eve geldim tüm süreçte herkes çok iyiydi yine olsa devlette doğum yaparım diyebilirim 🌺
Sehernaz12 Umudum31 odalar 2 kişilikti tek dezavantajı buydu diyebilirim ama yanımızdaki aileye ikindi çıkış verdiler bizde akşamına çıktık zaten 😊
pnar8007 Fatma171921 tesadüf bir msjınızı gördüm benim oğlum da ekimde 2 yaşına girecek inşallah adı da Ali Hamza siz bu ismi büyük ismi olarak mı düşündünüz ? Benim oğlumunki öyle ama bilmiyorum kimi adından diyor çok yaramaz 2 dk yerinde asla oturmaz aynı zamanda da çok zeki herseye kafası maşallah çok çalışır ama hiç durmuyor heryeri kurcalar oyuncakla oturup oynamaz hep mutfak eşyası veya başka şeyler
Sehernaz12 Umudum31 benimde dikişlerim var canım kesi atıldı birazda oğlum çıkarken sıyırmış iç dış fazlaydı ama geçiyor 🌺