Fatozs42 EzelUnal18 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin 🧿inşallah canım darısı bize artık ☺️
SelmaGl EzelUnal18 bak benden önce doğurdun sende bende hala hiç bir belirti yok 😂😂 Allah analı babalı büyütsün inşallah hikayeni bekliyorum 😂
Eylulikra03 EzelUnal18 gözün aydın Allah'ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere InşAllah 😊😊
Dyg34 EzelUnal18 bu sefer kendi postun sana yaramış😂 allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
YagizAsyaMom EzelUnal18 maşallah sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah 💜darısı hiç doğuramayacakmış gibi hissedenlere nasip olsun💃 yani benim gibi 🤣
EzelUnal18 Allaha şükür kolay bir doğum oldu açılmalarım çok hızlı ilerledi ☺️Oldu bittiğe geldi diyebiliriz☺️Rabbim herkese kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ☺️Birde şunu anladım cidden doğum hiç birşekilde planlı değil hiç belirtisi olmadan bekleyenler ümidinizi kaybetmeyin 💕
Prensesim77 EzelUnal18 Ayyy cnmm gözün aydın.😊 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 Darısı bizim başımıza artık ..
Mel-sin EzelUnal18 Yaaa ne güzel. O kadar doğuramıyorum postlarının ardından çok sevindim. Doğum hikayeni bekliyorum. Allah analı babalı büyütsün inş. 😊