Pemberuya Kızlar 11.30 dan beri yapışık ikiz gibi mememde asla inmiyor bırakınca ağlıyor çok yoruldum ağlıycam neden böyle bugün 😥😥
Okayss Pemberuya çünkü kendini güvende hissetmek istiyor anne karnınında geçirdiği zamanları özlüyor bence ona zamam tanı büyüycek çok yakın zamanda ve bir daha bu anları yaşayamayacaksın tadı çıkar..
Sltncnz Pemberuya o kadar şanslısın ki… emziremeyen anneler senin yerinde olmak için neler vermez ki.. mesela ben.
Melo-fndkc Pemberuya biz de öyleyiz. Bazı günler 10-15 dkda bir meme istiyor ve yırtınırcasına ağlıyor. İçmiyor bile emzik gibi ağzında geviyor. Uykuya hasret kalıyorum ama yapacak bir şey yok. Bazı günler daha kolay geçiyor. Sabretmekten başka bir şeçenek yok 🥹
Pemberuya Sltncnz kuZum incirle sütü rondodan geçir sabahları kahvaltı sonrası ye çok güzel süt yapıyor
Hil7889 Sling alsanız ya 💖 en azından hem yavrukus güvende hisseder hem de siz eliniz kolunuzu kullanırsınızz😍 heyecanla bekliyorum ben de ayırmamak için 💖
Melo-fndkc MadameHappy34 kuzu 3 günlükken vermiştim tuttu ama meme reddi yaşadık biz ikinci gün hemen bıraktım.