Miamor0121 Demir ve vitaminlere başladım bugün çok fazla bulantım oldu ilaçlardan sonra bu ilaçlar hep böylemi yapıyor yeni diye olabilirmi zaten bulantıdan kurtulamadım bide bu eklenirse ayyy fenalık geçiricemm 😔
Hnd3535 Miamor0121 kaç haftalık oldunuz? Malesef ilaçlar bulantı yapıyor o yüzden 12.veye 16.haftadan sonra başlıyorlar bulantıları geçmiştir diyerek
Zehrabal1 Miamor0121 normalde bulantı yapan bir ilaç benim bulantılarım da 19. Haftaya kadar devam etti. O yüzden doktor 19 . Haftadan sonra yazdı . Şimdi alıyorum çok şükür bı sıkıntı yok . Ama eğer çok bulantiniz oluyorsa sabah aç almak yerine kahvaltıdan yakasik bı 2 saat sonra alabilirsiniz ilacı aldıktan bı yarım saat bı saat daha yemek yemeyin
Blueberry0 Miamor0121 bende su an demir ve 2 vitamin ilacı kullanıyrm. bulantım olmadı ilaçlarda etrafta. çok şükür bitti kurtuldum 😄17 haftalığım
Miamor0121 Hnd3535 tam 16. Haftadayim bende zaten bulanti hapi kullaniyorum hala cunku hic azalmadi cekilmez boyle yaa 😏😏
Zehrabal1 Miamor0121 herkeste değişiklik gösteriyor bende ishal yapmadı ama normalde kabizdim ilacı almaya başladıktan sonra kabızlığım geçti
bdenerigokce Miamor0121 decavit bende mide bulantısı yaptı, sanırım o ilaçtan dolayı, zaten çok büyük hiç içmek istemiyorum
Miamor0121 bdenerigokce bende bugun ilk defa kullandim gercekten tabletler cok buyuk zaten bulantidn kurtulamadim bu eksikti 😏😏
bdenerigokce Miamor0121 sağlık ocağı doktoruma sordum çok büyük diye, o da tek devletin karşıladığı bu var dedi bende zaten bir tane özel vitamin alıyorum 130 dan 230 almış, başka özel ilaç isteyemedim mecbur içiyorum zar zor 😂
Miamor0121 bdenerigokce onun disinda kullandigin ilaclar varmi bana birde multivitamin yazdi 3 tane birini al dedi onu daha almadim 6 7 ilac oluyor cokmu fazla oldu acaba ya
bdenerigokce Miamor0121 ben bide ocean momy kullanıyorum bu ilaç çok zamlanmış, bir de d vitamini. 6-7 derken nasıl yani? Vitamin dışı demir ilacım var bir de
bdenerigokce Miamor0121 kız 7 tane ne kullanıyorsun, maşallah 😂 ben 3-4 ilaçla acaba çok mu düşündüm ama diyetisyenim çok değil vitamin kullanmanın zararı olmaz dedi canım
Miamor0121 bdenerigokce ayy bilmiyorum bende doktor yazdida yazdi yani benim de ilk ya tecrubem yok yani o yuzden normal mi degilmi bilmiyorum:)