Alparslanmom_ Kızlar 3 gundur ara ara giren ve sadece üst karnımda agrı oluyo neden bılmıyorum mıdem bulanıyo bazen benım gıbı olan varmı normal mı degıl mı anlamadım acile gidip gitmemek kararsızım
ArsaminAnnesi Alparslanmom_ bnde 32+6 yim canim bir kac gundur bende oyleyim mide bulantim oluyor ust karnim agriyor bazen de midem cok yaniyor yrni basladi bunlar sanirim bebisimiz buyuyor ondan
Alparslanmom_ ArsaminAnnesi sorma kuzum bndde de oyle mıdem bulanıyo flan neyin nesi anlamadım korkuyorum ılk gebelik dıye napcamı bilmedim
Asyagmz Korkutmak istemen ama hemen gidin yda doktorunuza yazın benimde sizin gbi üst karnım ağrıyodu bide mide bulantısı yatamiyodum hiç bı sekilde gebelik zehirlenmesi geçirdim acil gidin derim
Alparslanmom_ Asyagmz ya aklımda gecıyo bunlar ama bebegin hareketleri falan gayet iyi anlamdım nıye boyle 😭
Minnakmmm123 O haftalarda bebeğin alanı daraldığı için yukarı doğru baskı yapmaya başlıyormuş öyle anlatıyo herkes ondan dolayı olabilir ama yine de ilinin rahat etmesi için bi doktora git istersen 🙂