Busracann Kızlar selam 30+6 hamileyim dün kramplarim olduğu için acile gittim, çatı muayenesi yaptılar ve değişik bir aparat gibi bişey takip baktı vajinaya. Eve geldigimden beri belimde ve kasıklarımda geçmeyen sancilarim başladı doğum olabilir mi aydinlatir misiniz :(
mervee19_ Busracann kramplarinizla cati muayenesi ne alaka neden öyle bişey yapmışlar acilmaniz varmı vs diye bakabilirler ama çatı muayenesi için çok erken yani ben 39 haftaligim çatı muaynesi hâlâ yapılmadı ve doktorum erken haftalarda uygun değil dedi sanciniz vs varmı nst ye sokabilirlerdi bence bı hastaneye gidin içiniz rahatlasın belki bilgisiz bı doktora denk gelmiş olabilirsiniz aynı durumu bende yaşadım 29. Haftamda kramplardan duramadim falan ama doktorum ilaç verip gönderdi yani
Merve-34 Busracann benimde aynı haftadayım kasıklarımda ağrı var diye doktor alttan baktı hem kamera hem bir aparat ile benimde kasıklarımda ağrı oluyor hala
Busracann mervee19_ doktor zaten sürekli azarlıyor gibi konuşuyordu sadece kramplarim olduğunu söyledigim halde çatı muayenesi yaptı ve iki kez tekrarladi ayağa kalkamıyorum belimin ağrısından şuan :(
mervee19_ Busracann çok geçmiş olsun inşallah geçer ama başka bı doktora gidin korkutmayin kendinizi benimde karnım ağrıyor diye gittiğim hastanede doktor Altan muayne yapmak istedi daha karnimdan falan muayne yapmadan ne alaka yani kanamam olmadı bişey olmadı ve istemedim imza atıp cikicaksin dedi başka bı hastaneye gittim sancim çıktı Altan mauynelik hiçbir durum.dokmus geçmişti çok şükür daha sonrasında bazı doktorlar çok ihmalkar davraniyor gerçekten